Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Poftiţi la “Roadele toamnei”!
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Poftiţi la “Roadele toamnei”!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită la un nou moment „Dolju-n bucate“ la Calafat, organizat de Muzeul Satului și Casa de Cultură a municipiului.

„Dolju-n bucate“ revine la Calafat

Festivalului „Roadele toamnei“ se deschide vineri, 04 octombrie 2019, ora 13:00, în fosta sală Cinema (lângă Muzeul Satului). Alături de organizatori se vor implica în împlinirea evenimentului care promovează bucatele tradiționale din Dolj: Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“, Colegiul Tehnic „Ștefan Milcu“, Liceul Teoretic „Independența“, Clubul Copiilor „Pinky“, Casa de tip familial Calafat, UAT Calafat, Școala Gimnazială Ghidici, Asociația Vlahilor din Bulgaria, Casa de Cultură PROSVETA 1937 din satul Kutovo – Bulgaria. Pe mesele cu bucate se vor regăsi și preparate din părțile Băileștiului.

Și de această dată implicarea în proiectul „Dolju-n bucate“ este benevolă și reflectă bucuria doljenilor de a-și promova identitatea locală. „Dolju-n bucate“ este un proiect iniţiat în anul 2014, de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, ca o călătorie prin viaţa satului tradiţional și un bun prilej pentru a stabili o trainică legătură culturală între comunităţile rurale şi a promova valorile tradiţionale ale judeţului. Festivalul „Roadele toamnei“ la Calafat se va desfășura în perioada 3 – 6 octombrie 2019.

https://iohannis.ro/
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Pământul experimentează cea mai lungă eclipsă de Lună, dupa 581 de ani. FOTO-VIDEO

Eclipsa parțială de Lună din 19 noiembrie va fi cea mai lungă din secolul al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.