Ultimele știri
Acasă / Diverse / Maşina doctorului urolog Mugur Liviu Riza a fost incendiată în noaptea de 14 spre 15 iunie

Maşina doctorului urolog Mugur Liviu Riza a fost incendiată în noaptea de 14 spre 15 iunie

Medicul craiovean se afla la Constanța. El a aflat despre incendiere de la politistii secției 3 Craiova, în zorii zilei de 15 iunie 2019. De menționat că dr. Riza a fost în centrul atenției mass-media, după mai multe evenimente cu violențe ce au avut loc la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.


Se pare că, în cazul incendierii autoturismului, ar fi vorba de răzbunarea unor pretinse „victime” din cadrul unității spitalicești craiovene, spun surse din anturajul medicului:

“Pentru că #REZISTA tentației de a primi șpagă, medicul urolog Liviu Mugur Liviu Riza de la Spitalul Județean de Urgență Craiova suportă consecințele: autoturismul său a fost incendiat la Craiova, în timp ce chirurgul se află într-o vizită la Constanța.”

Potrivit poliţiştilor, citati de gds.ro, „în noaptea de 14 spre 15 iunie, s-a primit o sesizare prin numărul unic de urgenţa 112. În sesizare s-a spus că geamul unui autoturism, care se afla parcat pe strada George Fotino din Craiova, a fost spart. Din interiorul maşinii iese fum. În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că incendiul ar fi afectat doar interiorul autoturismului. Focul a fost stins de persoanele prezente la faţa locului. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Acum au loc cercetări în vederea identificarii autorilor“. Cazul a fost preluat de Secția 3 Poliție din Craiova.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Cezar Drăgoescu: “Am votat cu încredere și speranță pentru o Românie modernă, pentru un Dolj modern și pentru o Craiova modernă! Am votat pentru un viitor european!”

Cezar Drăgoescu (USR), candidatul ADU la Consiliul Judetean Dolj, a votat astăzi la sectia 128, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.