Ultimele știri
Acasă / Externe / DROGURI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL. Expertul român antidrog, Cătălin Țone: “Să ne apărăm țara de droguri!”

DROGURI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL. Expertul român antidrog, Cătălin Țone: “Să ne apărăm țara de droguri!”

GERMANIA: CAPTURĂ DE 35, 5 TONE DE COCAINĂ, ÎN VALOARE DE 2,6 MILIARDE €.

CONCERN AL CRIMEI ORGANIZATE, COMPUS DIN CELE MAI PERICULOASE MAFII CARE ACȚIONEAZĂ ÎN EUROPA: COLUMBIANĂ, TURCĂ, MAROCANĂ, UCRAINEANĂ, AZERĂ, BULGARĂ ȘI GERMANĂ .CARTELURILE PROFITĂ DE RELAXAREA GENERATĂ DE LEGALIZAREA MARIJUANEI ÎN GERMANIA ȘI ADUC ACOLO CANTITĂȚI INDUSTRIALE DE COCAINĂ.

EUROPA INUNDATĂ DE DROGURI!

Anchetatorii nemți au confiscat cocaina în valoare de 2,6 miliarde de euro de pe mai multe nave-container și au arestat șapte persoane pentru cea mai mare captură de cocaină realizată vreodată în această țară.

Procurorii din Duesseldorf au confiscat 35,5 tone de cocaină, în urma unei colaborări cu autoritățile columbiene. 25 de tone de cocaină au fost capturate în portul Hamburg, alte 8 tone în portul olandez Rotterdam și aproape 3 tone în Columbia, pregătite pentru livrare în Europa.

Drogurile erau ascunse printre legume și fructe.

Traficanții arestați au vârste cuprinse între 30 și 54 de ani și sunt cetățeni germani, azeri, bulgari, marocani, turci și ucraineni.

Creierul transporturilor a fost un om de afaceri din landul Renania de Nord-Westfalia din vestul Germaniei care a înființat 100 de firme-fantomă pentru a face ca transporturile să pară legale.

“Captura uriașă este o lovitură grea dată baronilor drogurilor. Probabil că vor cădea și capete. Să ne apărăm țara de droguri!”, este mesajul lui Cătălin Țone, expert antidrog.


Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Alegeri în SUA: Biden, primul interviu după dezbaterea dezastruasă cu Trump: „A fost un episod rău”. Sponsorii democraților, scrisoare prin care îi cer lui Biden să se retragă

Panică în rândul democraților. Un grup de lideri de afaceri, sponsori ai Partidului Democrat, i-au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.