Ultimele știri
Acasă / Administratie / Ionuț Stroe acuză UDMR că amenințările cu ieșirea de la guvernare sunt doar o strategie politică
SERPICO CRAIOVA

Ionuț Stroe acuză UDMR că amenințările cu ieșirea de la guvernare sunt doar o strategie politică

Într-o recentă declarație, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a discutat despre un posibil scenariu în care UDMR să se retragă din coaliția de guvernare sub conducerea PSD. El a subliniat faptul că nimeni nu a solicitat partenerilor de coaliție să cedeze vreun portofoliu și a menționat că ar fi mai potrivit ca UDMR să-și exprime nemulțumirile în cadrul coaliției, în loc să le aducă în presă, scrie EVZ.ro

„Pornim de la o teză falsă. PNL nu-și dorește a lua UDMR-ului această poziție. Noi am spus-o foarte clar, ne dorim continuitate în ceea ce privește guvernarea, în actuala ecuație politică și coaliție. Pe cale de consecință, ne dorim UDMR alături și vă spun sincer că sub nicio formă și pe nicio cale, nu li s-a cerut să cedeze vreun portofoliu.

Obiectivul tuturor, atenție, al tuturor partidelor din această coaliție, ar trebui să fie guvernarea și stabilitatea țării, în acest moment, nu cramponarea de anumite funcții sau păstrarea cu orice preț prin lansarea unor mesaje, gen celui pe care l-a făcut domnul Botod aseară”, a explicat Ionuț Stroe.

Va mai face UDMR parte din coaliția de guvernare?

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai subliniat că asta poate fi o tactică a UDMR în pregătirea unor viitoare negocieri, o tactică pe care o aplică de acum pentru a-i permite menținerea acestor patru portofolii.

Integral pe evz.ro

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.