Ultimele știri
Acasă / Diverse / PMP Dolj: BATEȚI-VĂ PENTRU VIAȚA OAMENILOR, NU PENTRU PUTERE!
SERPICO CRAIOVA

PMP Dolj: BATEȚI-VĂ PENTRU VIAȚA OAMENILOR, NU PENTRU PUTERE!

Anișoara Stănculescu, președinte PMP Dolj: ” Costul vieții crește dramatic, iar politicienii se bat pe funcții. Nimic despre  soluțiile lor la creșterile aberante de prețuri ”

PMP Dolj, în numele tuturor doljenilor care ni s-au adresat în ultimele zile, dezamăgiți de ceea ce văd pe scena politică, protestează față de aroganța și ignoranța PSD și PNL. În loc să caute soluții imediate  pentru a nu lasa oamenii în brațele disperării, singura lor preocupare e împărțeala puterii.

În ultima lună coșul minim de consum pentru un trai decent pentru o familie cu doi adulți și doi copii a ajuns la 7234 lei/lună, pentru una cu doi adulți și  un copil este de 5993 lei/lună, pentru o familie cu doi adulți fără copii 4417 lei/ lună, iar pentru un adult singur 2708/ lună!!!

Salariul minim e 1524 lei/lună. Aproape două milioane de români primesc salariul minim.Cum se vor descurca acești oameni în condițiile triplării prețului la energie și deja la multe din produsele alimentare și nealimentare?!!

PMP Dolj se alătură tuturor vocilor care cer ca salariul minim să  fie corelat cu cheltuielile necesare unui trai minim decent, adica cu acest coș minim de consum.

PMP cere PSD și PNL să pună URGENT pe primul loc aceste probleme cu care se confruntă cetățenii români.

Aveți obligația să dați răspunsuri rapide, domnilor și doamnelor de la PNL și PSD!”-precizează Anișoara Stănculescu, liderul PMP Dolj.

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dreapta Unită: Alege un Dolj modern/Alege Craiova modernă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.