Ultimele știri
Acasă / Administratie / Flavius Sirop, secretar de stat la Ministerul Sportului

Flavius Sirop, secretar de stat la Ministerul Sportului

Flavius Sirop, secretar general al PNL Craiova și fost subprefect de Dolj, a fost numit, miercuri seară, secretar de stat la Ministerul Sportului.

“…început de etapă la Ministerul Sportului, ca Secretar de Stat – o provocare serioasă, pe care o voi trata cu toată responsabilitatea.

Uitându-mă în spate realizez că s-au adunat (cam 11) ani de administrație (5 ani director la Salubritate Craiova, 5 ani consilier local, aproape 1 an subprefect) – toate aceste foste provocări m-au adus în punctul în care mă găsesc acum și consider că tot ele mă și recomandă pentru actuala postură.

Mulțumesc președintelui Stoica Stefan și întregii echipe pentru nominalizare și mulțumesc tuturor celor care cred în reușita mea! Asigur toți colegii de faptul că în mine vor găsi mereu un sprijin real și asigur toți craiovenii că îi voi reprezenta cu cinste la nivel național!” – Flavius Sirop

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.