Ultimele știri
Acasă / Diverse / VChK- OGPU: În sălile de fumat din Moscova, se discută două versiuni ale ceea ce se ascunde de fapt în spatele campaniei Wagner PMC împotriva Moscovei
SERPICO CRAIOVA

VChK- OGPU: În sălile de fumat din Moscova, se discută două versiuni ale ceea ce se ascunde de fapt în spatele campaniei Wagner PMC împotriva Moscovei

Canalul de Telegram VChK- OGPU raporteaza ceea ce sursele sale spun ca ar fi situatia in cadrul diferitelor organizatii de securitate ale Guvernului.

Groznîi relatează că de ieri și până în prezent, 3.000 de luptători din Cecenia au fost staționați în regiunea Moscovei. În special, se află la Podul Shchurovsky din orașul Kolomna, Regiunea Moscova, prin care trece autostrada M-5. Și sunt gata să execute orice ordin al lui Putin și Kadyrov. PMC Wagner nu a ajuns, dar Akhmat a ajuns acolo cu succes și nu pleacă încă.

În sălile de fumat din Moscova, se discută două versiuni ale ceea ce se ascunde de fapt în spatele campaniei Wagner PMC împotriva Moscovei.

Sursa 1: „Prigojin este extrem de devotat lui Putin. Unul dintre beneficiarii PMC Wagner este Dyumin, fostul bodyguard personal al lui Putin. Putin mai întâi promite PUBLIC că îl va pedepsi sever pe Prigojin, apoi iartă. Toate aceste componente sugerează că realitatea poate să nu fie aceeași pe care am văzut-o noi. Joaca. Și Putin are acum ocazia să scape de generali, inclusiv de Shoigu, pe care în alte împrejurări nu i-a putut înlătura din cauza prieteniilor personale, a propriilor obligații și obligații față de prieteni. Da, și în general, există mult loc pentru zguduirea personalului. Marșul a arătat cine este cine în mediul său.

Sursa nr. 2: „Se spune cu insistență că înainte de marș, Prigojin nu s-a putut întâlni cu Putin timp de două luni, în ciuda încercărilor repetate. Anturajul lui Putin, care îl susține pe Shoigu, a blocat toate aceste încercări. Și în tot acest timp, au fost într-adevăr pregătite măsuri pentru a distruge o parte din Wagner și Prigozhin însuși. Prigogine nu avea altă opțiune. El se aștepta ca după începerea marșului, Putin să-și ia partea. Dar Șoigu, după ce a părăsit în grabă Rostov, a reușit să ajungă rapid la Putin, care, după cum știți, este extrem de receptiv la informațiile primite de „urechi”. Și abia după conversația lui Putin cu un potențial succesor și cu Demin, care îi este foarte apropiat, situația s-a întors împotriva lui Shoigu și Gerasimov.

Președintele rus Vladimir Putin, Statul Major rus Valery Gerasimov (stânga) și ministrul apărării Serghei Șoigu (dreapta). FotO; (AP/Sputnik/Sergei Savostyanov)

Sursa Cheka-OGPU a povestit cum s-au desfășurat evenimentele înainte de marș. Potrivit sursei, Wagner PMC are un algoritm de colectare de urgență. Pe 24 iunie, personalul a fost adunat din cauza bombardării bazelor din spate, lângă Lugansk.

Mercenarii au fost informați că mai multe poziții diferite au fost lovite de lovituri precise simultan. Dar acest lucru nu a dus nici măcar la o schimbare în față și doar al treilea eșalon a revenit. Tuturor, ca de obicei, li s-a reamintit cum să se comporte în timpul bombardării, evacuării și li s-a cerut să nu intre în panică. Toate acestea s-au întâmplat în timpul zilei, înainte de declarațiile lui Prigojin. În același timp, mercenarilor li s-a spus că bazele au lovit Forțele Armate ale Ucrainei. Iar seara, s-a anunțat pe neașteptate că bombardamentul a fost din partea Ministerului Apărării și PMC mergea înainte. 

La Sankt Petersburg, unde toată conducerea rusă a fugit în timpul zilei, seara este o atmosferă proprie, spun sursele canalului de Telegram rusesc.

Foto cover: Sergey Podelenco

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Sală nouă de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale „Gheorghe Țițeica”

Comandat de PSD Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, CUI mandatar financiar 21240002. Peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.