Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / UNIVERSITATEA din CRAIOVA: Târgul de carieră în IT – Jobs4IT 2024

UNIVERSITATEA din CRAIOVA: Târgul de carieră în IT – Jobs4IT 2024

Universitatea din Craiova organizează vineri 17 mai, cea de-a V-a ediție a Jobs4IT.

Târgul de carieră în IT se va desfășura în clădirea centrală a Universității din Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 13, între orele 10:00 – 16:00.

Evenimentul va fi deschis oficial, la ora 10:00, de rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu.
Companii de top din industria digitală vor avea amenajate standuri în holul central, dar și în foaierul Aulei „Mihai I al Romaniei”.

Câteva sute de internship-uri, locuri de muncă sau stagii de practică vor fi puse la dispoziția studenților și absolvenților Universității din Craiova. La standurile companiilor participante vor fi realizate prezentări, vor avea loc discuții sau interviuri și vor fi efectuate experimente demonstrative.

click pe SERPICO CRAIOVA

Evenimentul se adresează studenților, masteranzilor și absolvenților de la Universitatea din Craiova, precum și elevilor sau celor interesați de dinamica și oportunitățile pieței IT din regiune. Evenimentul este organizat de Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, în parteneriat cu Facultatea de Științe, Departamentul de Informatică și a fost gândit pentru a conecta companii vizionare din IT cu cei mai buni studenți și absolvenți ai UCV. Mai multe detalii despre program si participanti pot fi gasite AICI si AICI

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.