Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Campania “Proaspăt și sustenabil. De Ziua Națională, Bacolux Hotels găzduiește târgul producătorilor locali
SERPICO CRAIOVA

Campania “Proaspăt și sustenabil. De Ziua Națională, Bacolux Hotels găzduiește târgul producătorilor locali

PROASPĂT ȘI SUSTENABIL

Bacolux Hotels România a initiat campania “Proaspăt și sustenabil”. Aceasta se adresează producătorilor locali, celor care realizează produse alimentare tradiționale și micilor agricultori din zonele unde compania deține locații, respectiv Craiova, Băile Herculane și Eforie Nord.

În contextul în care mulți dintre acești producători locali au recolte ce nu își găsesc o piață de desfacere în marile magazine sau cantități limitate ce nu pot susține un flux de aprovizionare constant, produsele locale își găsesc găsesc cu greu locul către marea masă de consumatori. Astfel a luat naștere campania “Proaspăt și sustenabil” ce își dorește să găsească acestora un loc în restaurantele sale, unde în prezent se pot asigura peste 3000 de meniuri într-o zi, urmând ca numărul lor să crească odată cu deschiderea Bacolux Hefaistos în sezonul de vară 2022.

“Ne dorim ca o parte din produsele care definesc comunitățile locale și tradițiile locului să se regăsească în experiența oaspeților noștri atunci când ne vizitează hotelurile. Multe dintre aceste produse sunt absolut spectaculoase și merită să fie promovate în rândul turiștilor, în aceeași măsură în care producătorii locali trebuie susținuți pentru a avea o stabilitate și o creștere economică în timp. Suntem convinși că măcar pentru o parte din aceștia putem să fim o alternativă de piață de desfacere și este nevoie să gândim pe termen lung dezvoltarea comunităților noastre locale.Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels România

În susținerea campaniei “Proaspăt și sustenabil”, pe lângă inserarea acestor produse în meniuri sau în realizarea preparatelor, restaurantele din locațiile Bacolux Hotels România vor avea un punct dedicat produselor locale, unde oaspeții se vor putea bucura de aceste produse, pot obține informații despre ele sau pot accesa datele de contact ale producătorilor.

Totodată, cu ocazia Zilei Naționale, pe 1 decembrie, una din locațiile Bacolux Hotels din Băile Herculane o să găzduiască târgul producătorilor locali, oferind acestora un nou loc de desfacere, precum și oaspeților posibilitatea de a degusta și de a lua acasă produse precum miere, brânză, mezeluri de casă dar și produse specifice locului precum turtă de mălai sau siropuri din fructe.

Cei interesați să își comercializeze și să promoveze produsele în cadrul campaniei pot trimite datele de contact pe adresaoffice@bacoluxhotels.ro cu mențiunea ,,Proaspăt și sustenabil,, iar echipa Bacolux Hotels o să îi contacteze în vederea intrării în campanie.

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

(P) Pregătirile sunt în toi pentru Festivalul IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.