Ultimele știri
Acasă / Administratie / UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de socializare, o fotografie în care zâmbește și aplaudă faptul că Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat ca fiind a doua cea mai frumoasă destinație de sărbători din Europa. „Mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest lucru prin votul dumneavoastră!”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.


Primarita Craiovei, Lia Olguta Vasilescu: ”Reacția noastră când am aflat ca Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat a doua cea mai frumoasă destinație de sărbători din Europa”.

Un numar de 20 de orase europene au participat la concursul “Cele mai frumoase piete de Craciun de vizitat in 2023-2024”.

Targul de Craciun din Craiova, locul 2 in Europa!
Craiova a întrecut astfel orașe celebre pentru decorarea targurilor de profil, cum sunt Viena, Praga sau Londra.

Anul acesta descoperă bucuria copilăriei și vizitează Târgul de Crăciun din Craiova – de 4 ori la rând premiat printre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

In aceasta seara s-a incheiat votul pentru cel mai frumos Targ de Craciun din Europa, initiat de platforma europeanbestdestinations.com. Astfel, Craiova ocupa locul al doilea in topul european al celor mai frumoase târguri de vizitat, dupa Budapesta – Ungaria, clasat pe locul 1. Targul de Craciun din Metz -Franta ocupa locul 3 in clasamentul european.

Budapesta este pentru a patra oară ales cea mai bună piață de Crăciun din Europa! Bazilica Advent, câștigătoare a premiului „Cea mai bună piață de Crăciun din Europa 2019, 2021, 2023 și 2024”, este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa.
Metz este pe podiumul celor mai bune piețe de Crăciun din Europa pentru a doua oară! Această destinație de Crăciun a primit, de asemenea, titlul de „Cea mai bună piață de Crăciun pentru familii” și „Cea mai bună piață de Crăciun din Franța”.

Iata cum prezinta European Best Destination atmosfera de basm a Craiovei:

“Anul acesta descoperă bucuria copilăriei și vizitează Târgul de Crăciun din Craiova – de 4 ori la rând premiat printre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

Cu un program cultural de excepție, divertisment pentru tineri și bătrâni, un patinoar clasat printre cele mai frumoase patinoare din Europa , căsuțe uimitoare de Crăciun care fac din Craiova cea mai magică piață de Crăciun din Europa , un brad original pe care l-ați premiat cu premiul. titlul de Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa și printre cele mai frumoase luminițe de Crăciun din Europa, Craiova oferă tot ce este mai bun de Crăciun într-o atmosferă de familie.

O destinație pe tot parcursul anului, Craiova este pur și simplu spectaculoasă de Crăciun . Aici veți găsi magia basmului lui Hans Christian Andersen – Regina Zăpezii – tema ediției din acest an, concerte, atelierele de creație ale lui Moș Crăciun, cea mai înaltă roată din România și standuri de mâncare cu delicioasă bucătărie tradițională românească.

Rezervă-ți zborurile și cazarea la cele mai bune prețuri în Craiova și descoperă una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun în această iarnă. Lasa-te purtat de atmosfera de basm a Craiovei de Craciun”.

Topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa:AICI

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.