Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Deputatul Ion Cupă s-a inscris in PMP si a devenit presedintele filialei doljene
SERPICO CRAIOVA

Deputatul Ion Cupă s-a inscris in PMP si a devenit presedintele filialei doljene

Deputatul Ion Cupă s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, a anuntat, vineri, presedintele PMP, Eugen Tomac, la inceputul sedintei Colegiului National al formatiunii. Cupă a primit functiile de vicepresedinte Național PMP, coordonator al zonei Oltenia si presedinte interimar al PMP Dolj.

“Vreau sa ii multumesc colegului care s-a alaturat incepand de astazi (vineri – n.red.) PMP, un om pe care-l cunosc de foarte mult timp, domnul deputat Ion Cupa. Incepand de astazi, este membru PMP si ne bucura ca un om harnic, de dreapta vine sa intareasca echipa noastra de la Camera Deputatilor. Sunt convins ca mesajul pe care-l va transmite, astazi, in cadrul Colegiului National va fi corect inteles de catre toti membrii nostri”, a afirmat Tomac.

Deputatul Cupă, ex-şef al ALDE Dolj, a fost numit interimar la sefia PMP Dolj. in locul lui Dan Păloiu.

“Am decis să mă alătur, împreună cu marea majoritate a membrilor ALDE Dolj, proiectului politic al Partidului Mișcarea Populară. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că atât eu cât și colegii mei am investit energie, resurse și multă încredere în ALDE, așa cum a fost el în primii trei ani de existență.

Totuși, cred cu tărie că aceasta este o decizie corectă, bazată pe evaluarea proiectelor în favoarea dezvoltării țării, pe care PMP le promovează.

Motivele care au stat la baza înscrierii mele în Partidul Mișcarea Populară(PMP) nu au legătură cu starea ALDE, cu experiențele trecute, ci cu faptul că acest partid, PMP, are cu adevărat o viziune politică și o strategie coerentă, adecvate realităților românești.

Nu mai este timp de pierdut.Toată experiența și toate resursele pe care le avem la dispoziție trebuie valorificate pentru a construi și consolida politici menite să accelereze dezvoltarea economică și socială a României.

PMP a demonstrat că este un proiect politic serios, întemeiat pe o viziune democratică de dreapta, atașat ideii de construcțiedurabilă. Un partid care nu vrea să fie implicat în scandaluri, campanii negativeori jocuri politice sterile care,în ultima perioadă, par a acapara scena politică din România. Un partid care promovează valori liberale și populare, afiliat celui mai puternic grup parlamentar european, cel al popularilor (PPE).Este un partid care a trecut toate examenele politice de la înființarea sa, o formațiune cu un leadership tânăr, modern, pragmatic, pregătit să promoveze soluții pentru dezvoltarea comunităților locale și a țării.

Alături de conducerea partidului și de colegii mei, vom iniția toate măsurile necesare pentru ca proiectele propuse să fie materializate în sprijinul românilor. Ele vor schimba semnificativ, în sens pozitiv, aspectul ţării şi viaţa tuturor cetăţenilor săi.

Mulțumesc conducerii PMP pentru încrederea acordată.Pozițiile de Vicepreședinte național al PMP, Președinte interimar al PMP Doljși Coordonator al activității PMP din regiunea Olteniei mă onoreazăși mă obligă. România are nevoie de acțiune și înțelepciune!”, a transmis deputatul intr-un comunicat de presa.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, din 2016, de la inceputul actualei legislaturi, Ion Cupa a activat ca deputat ALDE, cu exceptia lunii septembrie 2019, cand a fost independent. Ion Cupă fusese exclus din ALDE după ce a criticat decizia conducerii partidului lui Tariceanu de a ieşi de la guvernare. Deputatul a contestat măsura şi a revenit în funcţie.

Eugen Tomac a mai anuntat ca si profesorul Catalin Avramescu s-a alaturat echipei PMP.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Marcel Ciolacu, în America: „Din anul 2025 vom putea călători în SUA fără vize”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți, că în anul 2025 vom putea călători în SUA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.