Ultimele știri
Acasă / Diverse / Primărița din Malu Mare, noul președinte al femeilor liberale din Dolj
SERPICO CRAIOVA

Primărița din Malu Mare, noul președinte al femeilor liberale din Dolj

Adela Gherghe, primarul comunei Malu Mare, a fost aleasă, astăzi, în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale din județul Dolj!

Tot astăzi, Biroul Permanent Județean al PNL Dolj – forul de conducere al PNL Dolj a luat decizia ca la alegerile locale și parlamentare, ponderea femeilor din cadrul filialei PNL Dolj pe listele de candidatură să fie de minim 30%.

“Astă seară a fost, de fapt, despre iubire! Pentru că acesta este sentimentul din sufletul meu! Dincolo de alegeri, de doamne, de PNL, a rămas iubirea și mulți oameni pe care i-am strâns în brațe cu tot sufletul meu!”, a scris noul președinte OFL Dolj, Adela Gherghe, intr-o postare pe Facebook.

“Felicitări, Adela! Felicitări tuturor doamnelor și domnișoarelor care și-au asumat responsabilitatea de a candida și a ocupa o funcție în conducerea OFL Dolj! Activitatea politică trebuie să țină cont, în primul rând, de nevoile pe care cetățenii le au. Și, cum jumătate din membrii unei comunități sunt femei, este rolul organizației de femei să fie atentă la nevoile acestui segment și să promoveze în funcții publice, pe criterii de meritocrație, femei care să propună politici publice cu impact în societate. Dragi colege, vă prețuim și vă respectăm!”, susține președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, intr-o postare publică.

La lucrările conferinței au fost prezente Daniela Nicolescu, Secretar General OFL, Cristina Trăilă, deputat PNL, Lidia Constantinescu, vicepreședinte PNL și 437 de delegate din județul Dolj.


Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.