Ultimele știri
Acasă / Administratie / Ministrul Stroe: Două vești importante pentru Dolj și pentru toată Oltenia
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Ministrul Stroe: Două vești importante pentru Dolj și pentru toată Oltenia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe: “Două vești importante pentru Dolj și pentru toată Oltenia, de la doi colegi și prieteni din guvern: Lucian Bode, ministrul transporturilor, mi-a dat o veste uriașă – va fi demarat proiectul de investiții pentru Drumul Expres Calafat – Drobeta Turnu Severin – Lugoj, care să ne lege de autostrada spre vest.

Proiectul a fost prins în programul de guvernare al PNL – un total estimat de 9,83 mld lei și 214km. El ne pune cu adevărat pe harta dezvoltării și va fi artera care va asigura creșterea economică a întregii Oltenii. Gândiți-vă doar la viteza de transport și posibilitatea investitorilor de a ajunge mult mai rapid în zona noastră.

Totodată, Adi Oros, ministrul agriculturii, va veni într-o vizită săptămâna viitoare pentru a sta de vorbă cu fermierii doljeni, care reprezintă o mare parte din economia județului nostru”.

Context

Autostrada Sudului (A6) este o autostradă propusă iniţial încă din 2004 pe traseul Bucureşti – Alexandria – Craiova – Calafat, cu extindere spre Drobeta Turnu Severin – Lugoj (pentru joncţiunea cu Autostrada A1 pe traseul Lugoj – Timişoara – Arad – Nadlac). Primii 11 kilometri ce fac legătura dintre A1 (Balint) şi centura Lugoj au fost deschişi în decembrie 2013.

Informatii recente despre Autostrada Sudului AICI

Citeste aici: Programul de guvernare al PNL

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Republica Fantastică România: Primaria Brazi a cheltuit aproape 9000 de lei pentru “lucrări deszăpezire gard viu”, în condițiile în care în comună nu există niciun gard viu | VIDEO

Matinalii Vlad, George și Luca au avut, în Deșteptarea – Europa FM, o discuție cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.