Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / Marian Vasile: “Mulțumesc pentru fiecare vot tuturor craiovenilor care au trecut ieri pe la urne. Mulțumesc și craiovenilor care m-au susținut moral, dar nu au trecut pe la vot de frica sistemului!”

Marian Vasile: “Mulțumesc pentru fiecare vot tuturor craiovenilor care au trecut ieri pe la urne. Mulțumesc și craiovenilor care m-au susținut moral, dar nu au trecut pe la vot de frica sistemului!”

Rezultate parțiale la alegerile locale 2024 în Craiova. Luni, ora 15:00. Deși încă se mai numără voturile, rezultatele parțiale il clasează pe candidatul AUR, Marian Vasile, pe locul doi. El le-a mulțumit tuturor craiovenilor pentru votul acordat.

“Mulțumesc pentru fiecare vot tuturor craiovenilor care au trecut ieri pe la urne. Mulțumesc și craiovenilor care m-au susținut moral, dar nu au trecut pe la vot de frica sistemului. Le mulțumesc și celor care au votat ceilalți candidați de opoziție și sper ca peste patru ani să aibă încredere că în Craiova se poate realiza o schimbare reală și să vină alături de mine.

AUR, partid aflat la primele alegeri locale in Craiova, a reușit să devină principala forță de opoziție din Craiova și promit tuturor craiovenilor că vreme de patru ani de zile vor avea în mine principalul aliat atunci când vor interacționa cu administrația.

Alături de ceilalți colegi din Consiliul Local voi reprezenta vocea tuturor locuitorilor din oraș care nu fac parte din vreun aparat de partid sau din vreo familie conectată la sinecurile politice.

Luptăm pentru oraș și vom rămâne la fel ca în campania electorală și în cei patru ani de zile care urmează. Mă onorează încrederea acordată de un număr așa de mare de craioveni și le promit tuturor că nu o să regrete absolut deloc alegerea pe care au făcut-o.

Invit liderii celorlalte partide care vor să facă opoziție în Consiliul Local să discutăm despre felul în care putem colabora pentru a reprezenta mai bine interesele celor care ne-au acordat încrederea.

Dincolo de orice ideologie, de orice culoare politică sau interes electoral consider că primează binele orașului și al oamenilor care așteaptă de la noi să renunțăm la orgolii pentru a face treabă spre binele comunității”, a declarat Marian Vasile.

Rezultate parțiale la alegerile locale 2024 în Craiova. Luni, ora 15:00.

Lia Olguța Vasilescu – 55,43% (49.144)
Marian Vasile – 15,4% (13.654)
Emilia Neagu -12,4% (10.997)
Nicolae Giugea – 8,43% (7.478)

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.