Ultimele știri
Acasă / Administratie / #Craiova are un nou bulevard:Promenada. Vezi cand se deschide centrul comercial
SERPICO CRAIOVA

#Craiova are un nou bulevard:Promenada. Vezi cand se deschide centrul comercial

#NEPI#Rockcastle, compania care a construit #Promenada Mall Craiova, a inaugurat, astăzi, bulevardul ce leagă Calea Severinului de Bulevardul Râului.

Noul bulevard, construit de NEPI Rockcastle, este prevăzut cu sensuri giratorii, semaforizare inteligentă, spaţii verzi şi piste pentru biciclete.

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, a inaugurat Bulevardul Râului (tronsonul Calea Severinului – strada Brestei), cea mai nouă arteră din municipiul Craiova. Bulevardul, construit în urma unei investiții totale de peste 10 milioane de euro, a fost donat Primăriei Municipiului Craiova și predat oficial, astăzi, în urma ceremoniei de inaugurare.

„Promenada Craiova este un exemplu foarte bun al colaborării eficiente dintre autoritățile locale și mediul privat. Încă de la început, municipalitatea s-a implicat în acest parteneriat și a demarat procesul de expropiere din zonă, fără de care proiectul nu ar fi fost posibil. Ulterior, pe măsură ce planurile investitorilor au prins viață, ne-am preocupat să creăm același mediu ecologic, cu multe spații verzi și în jurul noului mall, așa cum i-am obișnuit pe craioveni, indiferent în ce cartier stau. Nu în ultimul rând, am asigurat și un acces facil la Promenada, prin lansarea celui mai lung traseu de transport public în comun din Craiova și, pe ruta căruia, vor tranzita autobuze de ultimă generație. Sunt convinsă că investiția pe care NEPI Rockcastle a făcut-o în regiune, va consolida poziția Craiovei ca un oraș în continuă dezvoltare și va spori atractivitatea orașului.”, a spus Lia-Olguța Vasilescu, Primarul municipiului Craiova.

LIVE AICI conferința de presă

Cel mai probabil, acest important parteneriat public privat – noul bulevard, se va numi Promenada.

„Credem foarte mult în potențialul Craiovei, care este deja un centru regional important și credem că poate deveni unul dintre principalele poluri de business ale țării. Ne-am dorit să intrăm pe această piață și am căutat câțiva ani un teren care să se potrivească nevoilor noastre. Unul dintre obiectivele majore ale NEPI Rockcastle, în afară de a dezvolta centre comerciale de o calitate peste standardele pieței, constă în implicarea în comunitate. Ne bucură că, prin facilitarea traficului în zona centrului comercial Promenada Craiova și nu numai, putem da ceva înapoi unei comunități care ne-a primit cu brațele deschise. Sunt convins că va schimba în bine viața craiovenilor și că va constitui un atu și în atragerea unor investiții viitoare”, a adăugat Andrei Radu, Director de Dezvoltare, NEPI Rockcastle.

Așadar, liber la circulație!

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor şi dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, aduce în Promenada Craiova branduri în premieră atât pentru zona Olteniei, cât şi la nivel naţional şi în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Deschiderea #PROMENADA CRAIOVA, in 5 Octombrie

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.