Ultimele știri
Acasă / Administratie / Târgul de Crăciun din Craiova se prelungește până pe 7 ianuarie

Târgul de Crăciun din Craiova se prelungește până pe 7 ianuarie

În urma cererilor venite din partea agențiilor de turism, municipalitatea a decis ca data de închidere a târgului să fie prelungită cu cinci zile.

“Astfel, cei care încă nu au avut ocazia de a vedea al doilea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, conform voturilor obținute în competiția organizată de European Best Destinations, au ocazia să o facă până duminică, 7 ianuarie 2024”, anunță Primăria Craiova.

Programul Târgului de Crăciun din Craiova este zilnic, între orele 12.00 – 22.00.

Totodată, Primăria reamintește agențiilor de turism, că firmele de transport călători, care sosesc în Craiova, în această perioadă, pot debarca turiștii pe strada A.I. Cuza, la English Park, de luni până vineri, în timp ce în weekend vor debarca în parcarea Universității din Craiova de pe str. A.I. Cuza.

În ambele cazuri, autocarele vor staționa în parcarea de la Sala Polivalentă. Cei care aleg să vină pe cont propriu, cu autoturismul, au următoarele opțiuni:https://www.primariacraiova.ro/ro/c/80/parc%C4%83ri-publice

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.