Ultimele știri
Acasă / Administratie / Ai întrebări despre e-Factura? Participă la webinariile ANAF

Ai întrebări despre e-Factura? Participă la webinariile ANAF

Specialiștii Ministerului de Finanțe și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) organizează două webinarii cu tema RO e-FACTURA, în zilele de 14 și 21 decembrie a.c. Durata acestora este de 2 ore și include și o sesiune de întrebări/răspunsuri.

Înscrierea se face direct pe portalul ANAF și se poate efectua până la data şi ora începerii webinariilor, în limita locurilor disponibile.Din 1 ianuarie 2024, Sistemul național RO e-Factura devine obligatoriu pentru operatorii economici care efectuează livrări de bunuri și prestări de servicii care au locul livrării sau prestării în România, scrie hotnews.ro

De asemenea, pe portalul ANAF a fost publicat Ghidul privind utilizarea sistemului naţional de facturare electronică RO e-Factura, la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Sistemul naţional privind factura electronică RO e-Factura a fost creat în vederea punerii la dispoziția operatorilor economici a unui serviciu electronic pentru emiterea și primirea facturilor.

Standardizarea sistemului de facturare electronică la nivel internațional are beneficii semnificative în ceea ce privește funcționarea economiilor, impactul asupra mediului și reducerea sarcinilor administrative. Foto: Hotnews / Florin Barbuta

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Terpezița contestă alegerile din comună: Suspiciuni de fraudă electorală

Viceprimarul Anghel Gheorghe, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Terpezița la alegerile locale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.