Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Tu ce faci vineri, 15 decembrie? Vino la Liceul Teoretic „Henri Coandă”, între orele 9.00 și 14.00, la cel mai Eco-Târg de Crăciun din Craiova!

Tu ce faci vineri, 15 decembrie? Vino la Liceul Teoretic „Henri Coandă”, între orele 9.00 și 14.00, la cel mai Eco-Târg de Crăciun din Craiova!

Cu banii pe care îi vor strânge, organizatorii vor amenaja un loc de joacă pentru micii condelieri! Nu sta pe gânduri! AICI se construieste împreună viitorul!

Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova, în colaborare cu Asociația CEDRU – Centrul de Excelență pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Craiova și Asociația de Părinți a Liceului Teoretic ”Henri Coandă” organizează vineri, 15 decembrie 2023, în intervalul orar 10.00-14.00, Eco-Târgul de Crăciun, sub motto-ul “Cetăţenie activă şi antreprenoriat sustenabil din perspectiva realizării binelui comun prin activități deschise comunității”.

Evenimentul marchează încheierea proiectului EcoShades, derulat în interiorul proiectului-cadru „Mindchangers – Regions and youth for Planet and People” (CSO-LA/2020/415-010), având drept scop conștientizarea tinerilor cu privire la nevoia de a proteja mediul înconjurător și, în acelaşi timp, de a promova cetățenia activă și antreprenoriatul prin intermediul dezbaterilor, campaniilor și al activităților ecologice, astfel încât vocea tinerilor să producă schimbări pozitive asupra generației lor.

Eco-Târgul de Crăciun 2023 – evenimentul final al proiectului EcoShades

Cu acest prilej, sute de copii de la clasele Pregătitoare până la cele de a XII-a se transformă în eroi pentru Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova. Fiecare clasă participantă va avea un stand dedicat pe care îl poate decora cât mai creativ. Elevii vor expune spre vânzare decoraţiuni de Crăciun, dar și produse făcute de ei (fursecuri, ceai, limonadă, ciocolată caldă etc.). De asemena, va fi amenajat un colț dedicat atelierelor (de pictură, tradiții de Crăciun, fotografii etc.). Sunt așteptați colindătorii care ne vor aduce atmosfera caldă a Sărbătorii Nașterii Domnului.

“Eco-Târgul de Crăciun reprezintă totodată, și un manifest al elevilor prin care aceștia atrag atenția și invită la implicare, astfel încât din banii colectați să poată fi amenajat un loc de joacă atractiv pentru elevii claselor primare și gimnaziale, tocmai pentru a-i conștientiza pe cei mici cu privire la necesitatea de a petrece timp de calitate într-un mediu curat”, a declarat directorul Liceului Teoretic „Henri Coandă” Craiova, prof. Mihaela BRUMAR.

Colaboratorii care susțin Eco-Târgul de Crăciun al Liceului Teoretic „Henri Coandă” din Craiova sunt: Asociația CEDRU – Centrul de Excelență pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Craiova, Asociația de Părinți a Liceului Teoretic „Henri Coandă” din Craiova, Asociația Culturală Royal Models, TOP GEL PROD SRL și Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul“ din Craiova”.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.