Ultimele știri
Acasă / Administratie / Prima reacție a președintelui CJ Dolj după votul Bugetului 2021
SERPICO CRAIOVA

Prima reacție a președintelui CJ Dolj după votul Bugetului 2021

Consiliul Județean (CJ) Dolj a aprobat astăzi, în ședință ordinară, bugetul general al județului pe anul 2021 și bugetele instituțiilor subordonate pentru anul in curs.

“Avem buget! Bugetul județului Dolj a fost votat astăzi în ședința ordinară a Consiliului Județean. Am ales să construim un buget al proiectelor, orientat către nevoile reale ale oamenilor și către creșterea durabilă a economiei. Pornim astfel la drum cu planuri mari, ce au fost concepute special pentru a asigura dezvoltarea Doljului în toate domeniile importante: sănătate, educație, infrastructură, digitalizare și cultură. Toate acestea vor fi finananțate cu fonduri ce se ridică la 70 la sută din tot bugetul, cel mai mare procent alocat investițiilor din ultimii ani.

Mai mult decât atât, peste 70 la sută din acești bani provin din fonduri externe nerambursabile. De altfel, atragerea de fonduri europene rămâne singura noastră șansă la dezvoltare, în contextul în care alocarea bugetară de la Guvern reprezintă o sumă infimă.

Apreciez implicarea tuturor consilierilor județeni care au venit cu sugestii, semn al unei administrații sănătoase, orientate către cetățean și interesele acestuia.

Le mulțumesc celor care au fost astăzi prezenți la ședință și au votat pentru construcția noastră bugetară. Din acest moment nu ne rămâne decât să demarăm proiectele concepute și să demonstrăm că ne ținem de promisiune!” -Cosmin Vasile, președinte CJ DOLJ.

Bugetul general este de 911.221.710 lei – venituri si de 956.176.710 lei – cheltuieli. Vezi AICI proiectul de hotărâre!

#CJDolj

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.