Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Liderul PNL Dolj, Ștefan Stoica: Să-ți fie rușine, PSD! Să-ți fie rușine, Lia Olguța Vasilescu!

Liderul PNL Dolj, Ștefan Stoica: Să-ți fie rușine, PSD! Să-ți fie rușine, Lia Olguța Vasilescu!

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, a reacționat dur după ce Lia Olguța Vasilescu i-a acuzat pe liberali că au distribuit ulei alegătorilor. Ea a susținut că aceśtia ar fi pus un copil să facă tot acest întreg demers de campanie.

“După ce PSD-iștii din Craiova, în frunte cu Olguța Vasilescu, au distribuit pe Facebook în campania electorală de la europarlamentare imaginea unui om al străzii care s-a lăsat pozat de membrii PSD, pentru trei lei, cu un steag și un balon cu însemnele PNL, într-o încercare de discreditare a partidului nostru, astăzi, aceeași psd-iști recidivează și distribuie cu frustrare, o invenție ce are în centru un copil cu geacă albastră care își cumpărase câteva sticle de ulei și care primise un flyer de la echipa PNL.


Foto:
Copilul prezentat în imaginea postată de Olguța Vasilescu nu are nicio legatură cu PNL iar povestea compusă de Psd-iști în jurul acelei imagini este doar fake-news.

Minciuna președintelui PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, care a publicat pe facebook poza unui copil aflat în piața din Bechet cu urmatorul mesaj: „Astazi, in piata din Bechet, reprezentantii PNL distribuiau ulei alegatorilor. De remarcat ca un copil a fost pus sa faca aceasta infractiune, pentru a nu raspunde penal.”, nu poate rămâne fără răspuns.

Trebuie să menționăm faptul că astăzi, în piața din Bechet organizația locală a PNL a desfășurat o acțiune electorală care a presupus distribuirea de pliante și discuții cu cetățenii prezenți. Copilul prezentat în imaginea postată de Olguța Vasilescu nu are nicio legatură cu PNL iar povestea compusă de Psd-iști în jurul acelei imagini este doar o inventie mârsavă a unor disperați care simt că vor pierde totul.

În primăvară psd-iștii s-au folosit de un om al străzii pentru a denigra PNL. Acum se folosesc de imaginea un copil ce căra în brațe o cutie cu ulei, aruncând asupra lui suspiciunea că ar fi participat la o faptă penală. Cel mai bun răspuns pentru aceste campanii mizerabile duse de PSD va veni de la români. Atunci, ca și acum, PSD va pierde alegerile! Să-ți fie rușine, PSD! Să-ți fie rușine, Lia Olguța Vasilescu!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Poliţiştii din penitenciare ies in stradă. Primul penitenciar blocat prin “exces de zel” va fi Craiova

Poliţiştii de penitenciare vor fi marţi în grevă japoneză, iar miercuri vor refuza să intre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.