Ultimele știri
Acasă / Justiție / LIVE/FILMAREA făcută de pompieri la Colectiv și ascunsă până astăzi. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoțional. In cateva momente, conferinta VIDEO

LIVE/FILMAREA făcută de pompieri la Colectiv și ascunsă până astăzi. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoțional. In cateva momente, conferinta VIDEO

20 de minute și 40 de secunde – sunt primele înregistrări video care arată intervenția după tragedia din Clubul Colectiv. Sunt imagini tulburătoare obținute de jurnaliștii de la Libertatea de la un ofițer ISU care le-ar fi ținut ascunse până acum.

La patru ani de la incendiul din Colectiv, ziarul Libertatea va face publică astăzi o filmare realizată de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU ajuns la locul tragediei. Sunt imagini care nu au fost văzute niciodată. Vă avertizăm, vă pot afecta emoțional. (foto:digi24.ro)

Nimeni nu ar fi știut de ele din rândul anchetatorilor. Jurnaliștii de la Libertatea au obținut mărturii care susțin că sunt oameni de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență care le-au văzut, dar le-au făcut pierdute.

În această înregistrare se vede haosul care a domnit în primele minute ale intervenției de la incendiul din seara zilei de 30 octombrie 2015. Ele nu au ajuns la procurorii care au anchetat cazul Colectiv, deoarece au fost ascunse de superiorii subofițerului de la ISU, precizează Libertatea.

„Un CD cu imaginile a ajuns la Raed Arafat, care a negat”

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor, în inregistrarea Libertatea. Imagini cu puternic impact emoțional:

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor, în direct la Adriana Nedelea LA FIX

Publicată de Libertatea pe Joi, 24 octombrie 2019Prima reacție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) după publicarea de către Libertatea a filmărilor ascunse de… ISU.

Publicată de Libertatea pe Joi, 24 octombrie 2019
Libertatea:
Prima reacție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) după publicarea de către Libertatea a filmărilor ascunse de… ISU.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență va susține o conferință de presă pentru a da primele explicații, relateaza digi24.ro

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Liberalii îi cer demisia prefectului de Dolj

PNL cere demisia prefectului de Dolj, Dan Diaconu, “pentru organizarea defectuoasă a alegerilor locale.” Conform …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.