Ultimele știri
Acasă / Diverse / Schimbare de comandă la Jandarmeria Dolj
SERPICO CRAIOVA

Schimbare de comandă la Jandarmeria Dolj

Noul comandant al jandarmilor doljeni este colonelul Laurențiu Vînturiș.

Foto: Festivitate de predare-primire a comenzii unităţii la Jandarmeria Dolj.

Marti, 17 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii inspectoratului ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie de serviciu pentru limită de vârstă, de către general de brigadă dr. Constantin Florea, cel care a condus unitatea timp de peste 13 ani.

Activitatea s-a desfășurat în prezența colonelului Marian Brâncoveanu, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a oficialităților locale, șefilor instituțiilor cu care unitatea cooperează, precum și a efectivelor din cadrul unității.

În spiritul tradițiilor militare, general de brigadă dr. Constantin Florea a predat comanda inspectoratului și drapelul de luptă către colonel Laurențiu Vînturiș, prim-adjunct al inspectorului șef.

Cu această ocazie, i-au fost conferite generalului de brigadă dr. Constantin Florea ,,Placheta de onoare” şi „Diploma de excelenţă”, în semn de respect și prețuire pentru activitatea desfășurată.

Colonel Laurențiu Vînturiș, a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” promoția 1997, fiind licențiat în Drept, absolvent al mai multor cursuri postuniversitare și de masterat și deține o vastă experiență profesională, de peste 25 de ani în Jandarmerie. Pe parcursul carierei a îndeplinit, atât funcții de execuție, cât și funcții de conducere în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova și, ulterior, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, iar din anul 2016 îndeplinește atribuțiile funcției de prim-adjunct al inspectorului șef.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.