Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Haideți la distracție! “Puppets Occupy Street”, primul mare festival pentru copii își deschide porțile

Haideți la distracție! “Puppets Occupy Street”, primul mare festival pentru copii își deschide porțile

Timp de 8 zile, peste 400 de spectacole, ateliere creative, expoziţii, concerte şi multe alte evenimente sunt programate în toate zonele centrale ale Craiovei, în cartiere, dar și în cele mai frumoase parcuri – Parcul Nicolae Romanescu și Grădina Botanică, renumite în toată lumea pentru istoricul lor, ineditul spațiilor și diversitatea florilor.

Tema ediţiei din acest an a festivalului Puppets Occupy Street – Carnivale – este generoasă şi provocatoare, deopotrivă, stimulând creaţia în direcţii nebănuite, anunță organizatorii.

Festivalul Puppets Occupy Street, ediția a IX-a – Carnivale Edition 2022, organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, finanțat de Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal, se desfășoară în perioada 25 august – 01 septembrie.

Hai și tu la festival! Click pe foto și vezi programul pentru cele 8 zile de distracție!

Festivalul Puppets Occupy Street a debutat la Craiova în anul 2014, cu ediția pilot la care au participat 23.000 de spectatori. În următorii ani, temele s-au succedat surprinzător, fiind dedicate elementelor vitale: Apă, Foc, Aer și Pământ. Festivalul Puppets Occupy Street a fost distins, în 2019, cu Premiul special pentru teatru de păpuși și marionete acordat de senatul UNITER.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de Presă contracarează cenzura Parlamentului European: „Nu legiferați o ‘poliție a presei’!”

Clubul de Presă solicită Parlamentului și Guvernului României să se opună prin toate mijloacele adoptării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.