Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Haideți la distracție! “Puppets Occupy Street”, primul mare festival pentru copii își deschide porțile
SERPICO CRAIOVA

Haideți la distracție! “Puppets Occupy Street”, primul mare festival pentru copii își deschide porțile

Timp de 8 zile, peste 400 de spectacole, ateliere creative, expoziţii, concerte şi multe alte evenimente sunt programate în toate zonele centrale ale Craiovei, în cartiere, dar și în cele mai frumoase parcuri – Parcul Nicolae Romanescu și Grădina Botanică, renumite în toată lumea pentru istoricul lor, ineditul spațiilor și diversitatea florilor.

Tema ediţiei din acest an a festivalului Puppets Occupy Street – Carnivale – este generoasă şi provocatoare, deopotrivă, stimulând creaţia în direcţii nebănuite, anunță organizatorii.

Festivalul Puppets Occupy Street, ediția a IX-a – Carnivale Edition 2022, organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, finanțat de Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal, se desfășoară în perioada 25 august – 01 septembrie.

Hai și tu la festival! Click pe foto și vezi programul pentru cele 8 zile de distracție!

Festivalul Puppets Occupy Street a debutat la Craiova în anul 2014, cu ediția pilot la care au participat 23.000 de spectatori. În următorii ani, temele s-au succedat surprinzător, fiind dedicate elementelor vitale: Apă, Foc, Aer și Pământ. Festivalul Puppets Occupy Street a fost distins, în 2019, cu Premiul special pentru teatru de păpuși și marionete acordat de senatul UNITER.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.