Ultimele știri
Acasă / Administratie / CLĂDIRI EMBLEMATICE, ILUMINATE ÎN ROȘU DE ZIUA EUROPEANĂ 112
SERPICO CRAIOVA

CLĂDIRI EMBLEMATICE, ILUMINATE ÎN ROȘU DE ZIUA EUROPEANĂ 112

STS: ÎMPREUNĂ PENTRU SERVICIUL DE URGENȚĂ 112

Peste 60 de sedii ale autorităților publice centrale și locale, instituții de cultură și obiective turistice, precum și clădiri ale unor companii private, din București și din țară, vor fi iluminate, în această seară într-un mesaj de unitate prin care vrem să subliniem importanța Serviciului de urgență și a apelării responsabile a numărului unic 112.

Serviciul de Telecomunicații Speciale și partenerii care s-au alăturat acestui demers de responsabilitate marchează astăzi Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112 și aduc, astfel, în atenția opiniei publice că este esențial să sunăm la 112 doar în situații urgente, în care sunt puse în pericol viața, proprietatea sau mediul.


67 de obiective, inclusiv turnul de comunicații al STS, vor fi iluminate în rosu — culoare reprezentativă a Serviciului de Urgență 112.

In acest an, printre clădirile din Dolj care s-au alăturat demersului de a fi iluminate in roșu, se numără Casa Băniei din cadrul Muzeului Olteniei, Craiova.

#apel112 #SunaResponsabil


Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

28 MARTIE | IQ DIGITAL Summit CRAIOVA. De ce va fi o zi de neratat pentru antreprenorii și comunitatea de business din sudul României?

Dragoș Stanca, fondatorul UPGRADE 100 anunță cel mai asteptat eveniment dedicat transformării digitale: Seria IQ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.