Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / solidnews: Bugetul României: micro-reactoare, vaccinuri, sisteme Patriot sau apartamente noi pentru populație?

solidnews: Bugetul României: micro-reactoare, vaccinuri, sisteme Patriot sau apartamente noi pentru populație?

Lansarea Planului Simion de către candidatul AUR la alegerile prezidențiale pune pe tapet o întrebare foarte clară pentru populație. Ce își doresc de la viitorul președinte? Vor un președinte care să susțină realizarea de micro-reactoare netestate, achiziția de vaccinuri la sume exorbitante, achiziția de sisteme Patriot de miliarde de euro care apoi să fie donate altor state sau un președinte care își propune împroprietărirea cetățenilor prin facilitarea achiziției unei locuințe?

George Simion a prezentat joi seară planul pentru alegerile prezidențiale, prin care își propune construirea anuală a 100.000 de case la un preț începând de 35.000 de euro pentru apartamente de două camere (insert link activ către – www.planulsimion.ro).

„Eu consider că acest plan (n.r. Planul Simion) care este mai mult decât un plan pentru alegerile prezidențiale și este mai mult decât un plan de guvernare, este un plan de țară care vine să reconstruiască România și care este la opțiunea conducătorilor pe care România îi va avea la final de 2024. Cred că românii își pot alege singuri conducătorii care vor lua o decizie: ce fac cu cei 600 până la 800 de milioane de euro necesari pentru implementarea unui astfel de program care vine în ajutorul românilor cu credite și pentru împroprietărirea românilor. Îi dau pentru propria economie care va avea de câștigat și va avea de câștigat de la industria materialelor de construcții până la industria mobilei de exemplu (…) sau îi dau pe minireactoare din America, sau pe sistemul Patriot, sau pe 100 de mii de doze de vaccin? Toate lucrurile pe care vi le-am spus țin de decizie politică”, a spus președintele AUR, George Simion, citat de solidnews.ro.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.