Ultimele știri
Acasă / Administratie / Cel mai mare spectacol aviatic din Oltenia: CRAIOVA AIR SHOW. Vezi evenimentele de sâmbătă, 3 iunie, la Zilele Craiovei
SERPICO CRAIOVA

Cel mai mare spectacol aviatic din Oltenia: CRAIOVA AIR SHOW. Vezi evenimentele de sâmbătă, 3 iunie, la Zilele Craiovei

Primăria Craiovei va organiza, sâmbătă, un show aviatic de aproape 5 ore, cu ocazia evenimentelor desfăşurate de zilele orașului. Mii de oameni sunt asteptati la spectacolul aviatic. Show-ul va include spectacole aeriene cu aeronave civile și militare, acrobații spectaculoase realizate de piloți profesioniști, componenți ai loturilor naționale, care vor avea evoluții individuale și în formație, dar și alte surprize.

Capul de afiș este show-ul aviatic, ce începe de la ora 10, pe Aeroportul Internațional Craiova. Distracția continuă și în celelalte zone din oraș și va culmina cu spectacolul din Piața Mihai Viteazul unde vor concerta No Antidote, Feli, Mario Fresh și Partydul KissFM.

Intrarea la show-ul aviatic este gratuită, iar accesul se poate face prin două modalități:

– cu mijloacele de transport în comun – traseul nr. 9 RAT Craiova, ce are stație în incinta High Tech Industry Park – pe str. Calea București nr. 325C
– cu mașina personală.

Pentru cei care vin la eveniment cu mașina personală, Primăria Craiova a pregătit o zonă gratuită de parcare pe pista de legătură dintre Fabrica de Avioane și Aeroportul Internațional Craiova (aflată pe Centura de Nord – pe dreapta, după ce treci de Hanul Andriței).

Transferul de la parcare la zona de eveniment (și retur) va fi asigurat gratuit cu autobuze – traseul nr. 9 RAT Craiova, care va avea o stație provizorie la pista de la Fabrica de Avioane.

Astfel, pentru a asigura accesul spectatorilor la evenimentul Craiova Air Show, în intervalul orar 10:00 – 18:00, RAT Craiova va asigura mai multe autobuze pe traseul 9, care vor circula la o frecvență de 15 minute.

Pentru a vă bucura așa cum trebuie la Craiova Air Show, nu uitați să vă aduceți pălării, ochelari de soare, dopuri pentru urechi și umbrele. Sau păturici, dacă vreți să stați pe iarbă.

Spectatorii vor putea urmări pe cerul Craiovei evoluții aviatice ale IAR 99 ȘOIM, produs la Craiova, unul dintre cele mai bune avioane de antrenament avansat din lume, zbor tactic C 27 J SPARTAN, formație de elicoptere IAR 330 PUMA, formația de înaltă acrobație Șoimii României cu aeronave EXTRA 300 SC, formații ULM cu aeronave BRISTELL, APOLLO FOX, CTSL, WT-9, SAVANNAH, formație de girocoptere CALIDUS, formație ZLIN, acrobație PLANOR, aeromodel MIG 29, salturi cu peste 20 de parașutiști.

La sol, participanții vor avea parte de display static cu IAR 93, IAR 99, Elicopter IAR 330 PUMA, IAR 823, EVEKTOR, CESSNA, EV, TW PIPER, TECNAM, APOLLO FOX, BLACKSHAPE, LEGEND 600, LAND AFRICA, GIROCOPTER CALIDUS, VL-3, MOTODELTAPLAN, SAVANNAH, CESSNA 182, AIRBUS A 320, COANDA 1910, VUIA 1906 și BALON CU AER CALD.

Programul complet al evenimentelor din 3 iunie în foto de mai jos:

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.