Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Documentarul “Vieţi, nu note”, regizat de românul Daniel Druhora a câștigat premiul Emmy
SERPICO CRAIOVA

Documentarul “Vieţi, nu note”, regizat de românul Daniel Druhora a câștigat premiul Emmy

Documentarul „Vieţi, nu note”, regizat de românul Daniel Druhora, a câştigat premiul Emmy, în cadrul competiţiei regionale din Los Angeles.

Documentarul relatează povestea a 36 de studenţi din cadrul USC (Universitatea din California de Sud), care călătoresc în cea mai mare tabără de refugiaţi din Europa cu speranţa de a oferi soluţii inovatoare zecilor de mii de refugiaţi aflaţi pe insula Lesvos, în Grecia.

Documentarul este scris, produs şi regizat de către Daniel Druhora, un român care a emigrat în Statele Unite ale Americii imediat după revoluţie. Premiul Emmy a fost acordat pentru cel mai bun program independent, în cadrul competiţiei regionale din Los Angeles, aflat la cea de a 74-a ediţie

„Vieţi, nu note” va avea premiera în România pe data de 17 Septembrie (a. c.), la Cluj-Napoca, în prezenţa lui Daniel Druhora. ( mediafax.ro)
 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Clubul de presă, apel către CNA să NU fie părtaș la crima de presă. Presiunile asupra jurnaliștilor trebuie să înceteze! Facem SCUT în fața jurnalistei Anca Alexandrescu

Clubul de Presă asistă cu stupoare la o faptă ce nu s-a mai petrecut pana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.