Ultimele știri
Acasă / Administratie / Bugetul județului Dolj a fost votat. VEZI VIDEO
SERPICO CRAIOVA

Bugetul județului Dolj a fost votat. VEZI VIDEO

Bugetul județului Dolj a fost votat, astăzi, in plenul ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ), sub sloganul “Noi orizonturi pentru Dolj”.

“După două luni în care s-a muncit la fiecare capitol de investiții și s-au prioritizat obiectivele de îndeplinit, astăzi, proiectul de buget pentru anul în curs a fost votat în plenul ședinței Consiliului Județean Dolj. Pornim noul exercițiu bugetar cu resurse care se ridică la aproape 770 de milioane de lei.

55,7% din această sumă este alocată exclusiv investițiilor în dezvoltarea județului. Cea mai mare parte a sumei destinate dezvoltării, adică 63,5%, este asigurată din surse financiare nerambursabile.

Încheiem 20 de proiecte majore, a căror valoare se ridică la aproape 320 milioane de euro, finanțate doar din fonduri nerambursabile, europene sau guvernamentale”, a precizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, intr-o postare publică.

“Începem proiecte noi pentru care am accesat sau suntem în curs de a accesa fonduri europene. În continuare, ne concentrăm toate eforturile pentru a nu rata nicio axă de finanțare, pentru a nu pierde niciun euro ce ar putea contribui la dezvoltarea regiunii!”, a afirmat vicepreședintele CJ Dolj, Mihai Adrian Neațu, intr-o postare publică.


Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Canotorul Mihai Chiruță s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. România participă cu 45 de canotori în 12 echipaje

Canotajul românesc are un nou motiv de mândrie: Mihai Chiruță a obținut biletul olimpic în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.