Ultimele știri
Acasă / Opinia Republicii / Republica TV/Gîndul lui Havalossi: Fără Bariere

Republica TV/Gîndul lui Havalossi: Fără Bariere

Ieri, 12 aprilie 2019, a fost miting PSD la Craiova. Ca la orice altă întâlnire a poporului ce susţine clasa politică română, nu au venit decât oameni de clasă socială joasă şi poate o mână de bătrâni melancolici. Am dedus din reportaje că mulţi dintre ei nici nu ştiau de ce sunt acolo. Oameni săraci, minţiţi, păcăliţi, furaţi şi îmbrăcaţi în alb.

Sau avem exemple ca:

“- De ce ai venit tu aici?
-Păi ne bagă motorină!”

(Sursa – Epoch Times România, Facebook)

“Nici nu ştiu de ce am venit.” – Sursa ProTV

Acum o săptămână am avut miting PNL, la care, ce sa vezi, aceiaşi oameni şi aceeaşi tactică. Baloane, tricouri, propagandă. Când toată clasa politică are aceeaşi armă, oricine iese la alegeri o să faca acelaşi lucru. Orice partid vine să-mi vorbească ,cum pot să îl susţin când îşi aduce singur oamenii? Este un spectacol de teatru! “Poporu’ de proşti”. Când un partid o să vină singur la mine în oraş, la mine în ţară, şi o să se strângă oamenii, din proprie iniţiativă şi viziune la el, atunci o să avem cu adevărat o clasă politică.

PNL, având putere mai puţină, şi-a format întrunirea pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova. Însă, PSD, în forţă, a oprit circulaţia pe toată strada “Alexandru Ioan Cuza”, stradă importantă a oraşului, pentru a-şi pune scena fix pe ea, in semn de dominanţă: se opreşte ţara pentru noi!

Lucru ce a dus la îngreunarea traficului rutier pe străzile din zona aferentă. Mai ales către parcarea subterană despre care urmează să vorbim mai jos. Momentan nu mă reprezintă nimeni şi nimic, pentru mine politica fiind doar o relaţie toxică, minciuni şi înşelătorie. Nu ajunge un geniu al medicinei ministrul sănătăţii fiindcă “am eu un verişor care vrea să încerce înainte”.

Şi aşa se ajunge ca oamenii, copiii cu boli grave să nu aibă tratament adecvat in oraşele în care partidele fac miting şi promisiuni de 30 de ani.

Acum este doar o încercare forţată de a întoarce la 180 ˚ societatea.
Noi, cei care locuim în oraşul ce înconjoară mitingul propagandist, nu existăm, nu noi suntem “hrana”. Au deja hrana împachetată bine în maşini şi autocare.

Ce se întâmplă e un paradox al omului ce nu ştie mai mult de atât. Suferă şi se chinuie să trăiască dar, pentru o cantitate foarte mică de mâncare sau pentru vorbe frumoase se vinde iar. Acelaşi sindrom ce face oamenii dependenţi de vicii.: fericirea de moment. Oare mai e vina hoţilor că săracii sunt săraci?

Cu atât de multă “hrană” adusă, a fost nevoie şi de locuri de parcare. Unde îi punem? Haide să îi punem în parcarea regretatului parc al teatrului “Marin Sorescu” din Craiova. Dar stai! Parcarea este cu plată.

Propaganda cere sacrificii!

Prin coincidenţă, în noaptea dinainte de miting, 11 aprilie 2019 – 12 aprilie 2019, au dispărut barierele parcării subterane şi oricine putea să intre oricând fără plată. Paznicii nu au ştiut ce s-a întâmplat, desigur. Mitingul a trecut şi a venit seara, la orele 00:00 – 01:00 barierele fiind încă dispărute. Dar, “coincidenţă”, meseriaşii de partid s-au mişcat atât de repede încât, până dimineaţă, barierele erau la locul lor, ca şi cum nici picătură de ploaie nu s-a vazut. Deşi ploua de câteva zile.

Nu suntem primii cu o societate formată din cioburi dar, niciodată o astfel de societate nu a rămas în picioare.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Bombă de presă: E prima data în istoria ultimilor 34 de ani când un patron își cedează firma statului! Propunerea de naționalizare a firmei Sanimed, înaintată de patronul Cătălin Hideg către Guvernul României și premierul Marcel Ciolacu – document integral- Solidnews

Către: GUVERNUL ROMÂNIEI În atenția excelenței sale, Domnului Marcel Ciolacu – Prim-ministru al Guvernului României …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.