Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Lia Olguța Vasilescu a prezentat azi echipa de candidați la alegerile parlamentare a PSD Dolj: Ne pregătim de o nouă guvernare a PSD

Lia Olguța Vasilescu a prezentat azi echipa de candidați la alegerile parlamentare a PSD Dolj: Ne pregătim de o nouă guvernare a PSD

Liderii social democratilor doljeni sunt încrezători în candidații pe care i-au prezentat, vineri, într-o conferință de presă. “Mergem la câștig atât pe plan local cât și pe plan național”, a spus Lia Olguta Vasilescu, castigatoare a inca un mandat la Primaria Craiova.

“Astăzi, PSD Dolj și-a prezentat candidații, de pe pozițiile eligibile, pentru Camera Deputaților și Senat. Ion Prioteasa, fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu, fost primar al Craiovei, asigură primele poziții pe lista de Senat și ne bazăm pe experiența lor din administrația locală. La Camera Deputaților avem cea mai mică medie de vârstă a candidaților, dintre toate partidele politice din Dolj. Alexandra Presură – economist, actualmente deputat, Iulian Badea – economist, Laura Vicol – avocat, Eliza Peța Ștefănescu – economist, actualmente deputat și Cosmin Durle – inginer, administratorul public al Craiovei, sunt oamenii cu care vom câștiga Doljul!

Doi senatori și cinci deputați, acesta este targetul pe județul Dolj. Este același cu cel din 2016, când rezultatele au fost mai bune decât ne așteptam și am reușit să obținem 3 senatori și 6 deputați. Ceea ce e important de reținut este că mergem la câștig. Mergem la câștig atât pe plan local cât și pe plan național. Sunt absolut sigură că vom obține cel mai mare număr de voturi și cele mai multe mandate de senator și deputat din județul Dolj, dar și pe plan național. Ne pregătim de o nouă guvernare a Partidului Social Democrat. Cred că toți oamenii s-au convins după un an de zile de guvernare de dreapta ce înseamnă această guvernare”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

https://www.facebook.com/liaolgutavasilescu/videos/663550787692143

VIDEO AICI

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL: Vom respecta protocolul de guvernare cu PSD și UDMR, iar Ministerele nu vor fi renegociate

Liberalii anunță că vor respecta protocolul de guvernare cu PSD și UDMR și că nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.