Ultimele știri
Acasă / Administratie / Primăria Craiova: Sunteți așteptați la deschiderea celui mai frumos târg de Crăciun din țară

Primăria Craiova: Sunteți așteptați la deschiderea celui mai frumos târg de Crăciun din țară

Cei mai buni artiști din România deschid Târgul de Crăciun la Craiova, pe 11 noiembrie.

Peste o sută de mii de spectatori sunt așteptați vineri, 11 noiembrie, la Craiova, la deschiderea celui mai frumos târg de Crăciun din țară, anunță Primăria Craiova. Andra, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Nicole Cherry și mulți alți artiști vor face un spectacol incendiar la Craiova, când sunt programate premiile muzicale românești.

Magia sărbătorilor poate fi deja resimțită în Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul, unde se fac ultimele finisaje. Căsuțe de poveste unicat, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase, dar și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții.

Organizat de Filarmonica Oltenia, cu sprijinul Primăriei Craiova, The Artist Awards se desfășoară vineri, 11 noiembrie, de la ora 17.00, pe strada A.I. Cuza, la English Park. Târgul de Crăciun din Craiova se întinde, în acest an, pe o suprafață de peste un kilometru pătrat. „Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Târgul de Crăciun, care se va deschide vineri, 11 noiembrie. Se lucrează la montarea instalațiilor luminoase, la amplasarea căsuțelor pentru photo-corner, au venit elemente noi pentru decor, avem cele mai frumoase căsuțe pentru comercianți, iar probele de lumini din aceste zile arată că vom avea sărbători de poveste”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Desemnat de European Best Destinations în primele șase cele mai frumoase evenimentede gen din Europa, Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară anul acesta în cinci zone: Piața Mihai Viteazul, Centrul Vechi, esplanada Teatrului Național, zona Doljana, Părculețul de la Catedrala Sf. Dumitru.

Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de lacei peste 70 de comercianți din Craiova și din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce,decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc. Iar copiii vor avea, anul acesta, mai multe surprize și locuri special amenajate pentru ei –atât în Piața Mihai Viteazul, cât și în Centrul Vechi, în Piața William Shakespeare, dar șiîn părculețul de la Casa Băniei.

Pentru prima oară, va fi amplasată o roată panoramică pe esplanada Teatrului Național,acolo unde aproape 20 de truckuri din toată țara (Prepelițescu, Chef Munti, Red, The Mobile Lab, Blend, Pleșkavița etc.) vor fi prezente pe toată perioada târgului. Și, totpentru prima oară, locuitorii din Craiovița vor avea parte de amenajări speciale desărbători, cu căsuțe, iluminat festiv, brad și trenuleț, în zona esplanadei, dinspre Racheta. Târgul de Crăciun Craiova va rămâne deschis până pe 8 ianuarie 2023.

Serviciul Imagine Primaria Craiova

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.