Ultimele știri
Acasă / Administratie / Craiovenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de vineri, gratuit. Vezi unde

Craiovenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de vineri, gratuit. Vezi unde

Foto: google.com

Testare gratuită RT-PCR la Spitalul “Victor Babeș”

Craiovenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de vineri, 14 ianuarie 2022, gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova.

Testarea GRATUITĂ pentru Covid-19 se poate efectua zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica, între orele 07:00 și 19:00, fără programare prealabilă, în ordinea sosirii la sediul spitalului din Calea București nr. 64.

Rezultatele (exclusiv în limba română) vor fi disponibile pe suport de hârtie la poarta unității sau electronic, pe o adresă de e-mail, în termen de maximum 24 de ore de la testare, în funcție de numărul de solicitări.

Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova se implică şi mai mult în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus și vine în întâmpinarea nevoilor craiovenilor privind testarea la Covid-19.

Serviciul Imagine Primăria Craiova

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.