Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / “Alianța USR-PLUS va da următorul primar al Craiovei” VIDEO
SERPICO CRAIOVA

“Alianța USR-PLUS va da următorul primar al Craiovei” VIDEO

Alianța USR-PLUS a obtinut peste 35.000 de voturi la Craiova. “Este pentru prima dată când o forță politică nouă, tânără, câștigă Craiova. Mi s-a spus că este imposibil, că nu putem bate PSD, și am învins! Am luat 35.000 de voturi, iar Alianța va da viitorul primar al Craiovei. Victoria nu este a noastră. Este a craiovenilor care au votat schimbarea. Craiovenii au ales un alt fel de a face politică. Ne-au votat pentru că au încredere că suntem alternativa reală la ceea ce s-a întâmplat până acum. Au ales să nu plece, ci să aducă prin vot condițiile de viață din Europa, acasă”, a declarat, astazi, deputatul USR Dolj, Adrian Claudiu Prîsnel, intr-o conferinta de presa.

“PSD se face țăndări. Până mai ieri Liviu Dragnea împărțea amenințări în stânga și în dreapta, zilele de ieri și azi au demonstrat că românii nu au stăpân. Nici Liviu Dragnea și nici Olguța Vasilescu nu pot fi stăpâni peste nimic.

Puterea este a oamenilor și atunci când politicienii abuzează de ea, oamenii le iau puterea. Decizia de azi a Curții Supreme arată că, în ciuda atacurilor PSD, Justiția a rămas independentă. Și este astfel, datorită vouă, celor care ați votat ieri la referendum.

USR PLUS trebuie să reconstruiască România din temelii, să pună cinstea, învățătura și munca pe primul loc, să creăm produse de înaltă valoare pentru locuri de muncă bine plătite. Știm și putem să facem asta. Și am câștigat ieri încrederea voastră”, au scris pe Facebook membrii USR PLUS.

Alianța USR-PLUS va da următorul primar al Craiovei

Publicată de USR Dolj pe Luni, 27 mai 2019
Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Președintele AUR, George Simion, în campanie electorală la Craiova, alături de candidații Ringo Dămureanu (CJ) și Marian Vasile (Primărie)

Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, CMF 21240330 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.