Ultimele știri
Acasă / Politica / Olguţa Vasilescu, realeasă preşedinte al PSD Craiova

Olguţa Vasilescu, realeasă preşedinte al PSD Craiova

Fostul ministru al Muncii, deputatul Lia Olguţa Vasilescu, a fost realeasă, sambătă, cu unanimitate de voturi, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Craiova.

Prim plan: deputatul Olguta Vasilescu si senatorul Radu Preda

Vasilescu, sigurul candidat pentru sefia Organizatiei Municipale PSD Craiova, a declarat ca nu ar fi dorit sa mai ocupe functia. “Aş fi vrut să nu mai candidez astăzi şi nu din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Colegii, apropiaţii ştiu că am spus de câteva luni de zile că nu vreau să mai candidez pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, însă nu cred că este momentul să mă retrag acum. Nu aş vrea ca dezbinarea care există în administraţia locală şi în multe părţi din acest oraş să se reflecte şi la nivelul organizaţiei municipale. Vin în faţa noastră bătălii pe care ştiu că putem să le câştigăm: vin alegerile locale de anul viitor, vin alegerile parlamentare. Anul acesta sunt alegeri prezidenţiale, unde sper, totuşi, să facem o figură frumoasă. Noi suntem pe deplin determinaţi să ne ducem mai departe toate proiectele. Este opţiunea alegătorilor, până la urmă, dacă votează fapte sau lozinci, însă este obligaţia noastră ca ceea ce am promis să şi realizăm”, a spus fostul primar al Craiovei, Olguţa Vasilescu, in cadrul conferintei la care au participat peste 600 de membri.

De asemenea, in cadrul Conferinței Organizației Municipale PSD Craiova, senatorul Radu Cosmin Preda a fost ales secretar general al organizatiei.

“Conferința de dare de seamă și alegeri a organizației municipale PSD Craiova. Închidem un ciclu electoral de 4 ani unde am avut parte de satisfacția victoriei în bătăliile electorale și ne pregătim de confruntările viitoare. Avem alături 600 de delegați, 173 de echipe din Organizațiile locale ale PSD Craiova și ne pregătim de alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. Calitatea oamenilor din echipă este mai pregnantă și mai vizibilă în momentul în care muncă e mai grea și satisfacțiile mai puține, azi am ales o echipă și pregătim proiectele cu care abordăm proiectul politic local al anului 2020. Mulțumiri pentru rezultatele obținute până azi si încredere în echipă și în proiectele pe care le pregătim pentru alegerile viitoare”, a scris pe Facebook senatorul de Dolj. 

https://www.facebook.com/radupreda80/photos/pcb.721161938320781/721161561654152/?type=3&theater

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Emil Moț, primarul din Slatina, a demisionat. I se aduc acuzații grave de trafic de droguri

Emil Moț, primarul în funcție din Slatina, și-a anunțat demisia, după ce în presă au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.