Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / Ion Răcăreanu, noul președinte Rotary Club Craiova

Ion Răcăreanu, noul președinte Rotary Club Craiova

Ceremonia de Rotire de Colan, Rotary Club Craiova, Predare de Mandat a Preşedintelui Interact Craiova si Interact Phoenix Craiova, Craiova 3 Iulie 2023, Restaurant Vatra Romana.

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera de mare prietenie, cu mare numar de participanti (peste 100), in noul complex Vatra Romana, al familiei Rotary, in care se afla noul sediu Rotary Club Craiova. Pe langa evenimentele de predare de mandat, prezentare a rezultatelor anului precedent, in cele 3 Cluburi, au avut loc evenimente muzicale sustinute de un membru al RC Craiova si tatal sau, primirea de insemne de catre noii membrii ai Cluburilor si pentru Interact diplome pentru activitate, prezentarea “Rotary Craiova in context Rotary International”, prezentarea unui proiecte privind formare in contextul digitalizarii 3D a site-urilor arheologice (Romania, Bulgaria, Macedonia de Nord).

Cuvinte de suflet au fost prezentate de Costi Cosoveanu, Presedintele ce si-a predat mandatul cu success si Ionel Racareanu – (n.r. – primarul comunei Brădești, Dolj) noul Presedinte care preia un mandat care sa fie de success pentru comunitate.

Motto-ul acestui an rotarian va fi “Rotary creaza speranta in lume”

Toate aceste aspecte au fost evocate de vorbitori, cu experienta in miscarea rotariana sau cu avant. Rotarienii craioveni îşi propun şi în acest an proiecte in folosul comunitatii, de formare si incluziune socială în domenii precum educaţia, cultura, protecţia mediului şi sanatate.

Rotary Club Craiova

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Emil Moț, primarul din Slatina, a demisionat. I se aduc acuzații grave de trafic de droguri

Emil Moț, primarul în funcție din Slatina, și-a anunțat demisia, după ce în presă au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.