Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Eduard Ciceu, candidatul PRO România la primăria Craiova, se declară impotriva unei alianțe cu PSD VIDEO
SERPICO CRAIOVA

Eduard Ciceu, candidatul PRO România la primăria Craiova, se declară impotriva unei alianțe cu PSD VIDEO

De la stanga la dreapta: Florinel Stancu, președintele PRO România Dolj ,candidat pentru funcția de președinte al CJ Dolj, Victor Ponta, președintele PRO România si Eduard Ciceu, candidat PRO România pentru Primaria Craiova. foto:oltenasul.ro

Candidatul ProRomânia, Eduard Ciceu, a dezvaluit joi, intr-o conferinta de presa, sustinuta in prezenta lui Victor Ponta, ca este impotriva unei alianțe cu PSD.

“Oamenii vechi din politică au mai avut ocazia să transforme Craiova în acel oraș prosper pe care ni-l dorim cu toții, dar după cum vedem am rămas la stadiul de promisiuni. Stadioane care aveau termen de livrare acum cinci ani, au fost inaugurate acum, în campanie, totul este clasic politic la Craiova. Eu aștept cu nerăbdare deschiderea podului din Parcul Nicolae Romanescu, mă aștept să o facă pe 25 septembrie. Cred că avem de de parte cel mai bine argumentat proiect de schimbare a orașului nostru. Lucrurile sunt foarte bine separate, eu vin cu obiective clare, nu cu promisiuni, obiective care au fost atinse de alte orașe din România și care se pot implementa și la noi.

video:oltenasul.ro

Trebuie doar să construim o echipă cu foarte mulți profesioniști. Doresc ca totul să fie foarte transparent și oamenii pe care îi vom angaja în instituții să nu vină neapărat de la partid, ci doar pentru că au competențe și au trecut printr-un proces de selecție foarte bine pus la punct. Să nu mai existe suspiciuni, ca acum, în care toate regiile sau instituțiile subordonate Primăriei sunt într-o formă de rudenie sau legătură politică cu liderul orașului. Nu am foarte multă experiență politică, dar am experiență managerială. Doresc să duc Craiova la nivelul Timișoara, Cluj sau Iași, pentru că acolo ne este locul. Nu atragem tinerii din orașele limitrofe Craiovei, nu atragem acele fonduri europene, investitorii aceia care se află în acele orașe. Pentru că am avut o administrații opace și un marketing de oraș prost. Imaginea orașului nostru nu este cea pe care o merită. Cu actuala formă a PSD ului local eu exclud o alianță. La momentul în care vom ajunge să discutăm o eventuală alianță în CL, în această formă de caracatiță pe care o are PSD-ul, eu exclud o alianță”, a afirmat candidatul ProRomânia la primăria Craiova, Eduard Ciceu.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.