Ultimele știri
Acasă / Administratie / Curtea SCJU Craiova, la un pas de a fi modernizată complet

Curtea SCJU Craiova, la un pas de a fi modernizată complet

Aproape 10.000 mp de alei de acces și parcări din incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Craiova vor fi reabilitate și amenajate in a doua etapă de reparatii a curtii unitătii medicale.

Contractul de lucrări a fost deja atribuit Societătii pentru Lucrări Drumuri si Poduri din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj, urmand ca, la inceputul săptămanii viitoare, să se emită ordinul de incepere a lucră rilor, informează CJ Dolj.

Potrivit presedintelui CJ, Cosmin Vasile, reparațiile presupun refacerea sistemului rutier din curtea spitalului, a platformelor de parcare și înlocuirea bordurilor din piatră sau beton cu borduri prefabricate:

“În prima etapă a fost deja reparată o suprafață de aproape 7.000 mp, urmând ca, odată încheiată și a două etapă, toată curtea SCJU Craiova să fie una modernizată. De asemenea, ne aflăm în procedură de atribuire a contractului de lucrări pentru repararea gardului împrejmuitor al unității medicale. Până pe 21 august se pot depune oferte de către firmele interesate. Valoarea investiției pentru cea de-a doua etapă de reparații este de aproape 2 milioane de lei, în timp ce valoarea estimată pentru reparația gardului este de aproape 300.000 de lei. Fondurile provin din bugetul propriu al Consiliului Județean.”

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.