Ultimele știri
Acasă / Administratie / Curtea SCJU Craiova, la un pas de a fi modernizată complet
SERPICO CRAIOVA

Curtea SCJU Craiova, la un pas de a fi modernizată complet

Aproape 10.000 mp de alei de acces și parcări din incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Craiova vor fi reabilitate și amenajate in a doua etapă de reparatii a curtii unitătii medicale.

Contractul de lucrări a fost deja atribuit Societătii pentru Lucrări Drumuri si Poduri din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj, urmand ca, la inceputul săptămanii viitoare, să se emită ordinul de incepere a lucră rilor, informează CJ Dolj.

Potrivit presedintelui CJ, Cosmin Vasile, reparațiile presupun refacerea sistemului rutier din curtea spitalului, a platformelor de parcare și înlocuirea bordurilor din piatră sau beton cu borduri prefabricate:

“În prima etapă a fost deja reparată o suprafață de aproape 7.000 mp, urmând ca, odată încheiată și a două etapă, toată curtea SCJU Craiova să fie una modernizată. De asemenea, ne aflăm în procedură de atribuire a contractului de lucrări pentru repararea gardului împrejmuitor al unității medicale. Până pe 21 august se pot depune oferte de către firmele interesate. Valoarea investiției pentru cea de-a doua etapă de reparații este de aproape 2 milioane de lei, în timp ce valoarea estimată pentru reparația gardului este de aproape 300.000 de lei. Fondurile provin din bugetul propriu al Consiliului Județean.”

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

28 MARTIE | IQ DIGITAL Summit CRAIOVA. De ce va fi o zi de neratat pentru antreprenorii și comunitatea de business din sudul României?

Dragoș Stanca, fondatorul UPGRADE 100 anunță cel mai asteptat eveniment dedicat transformării digitale: Seria IQ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.