Ultimele știri
Acasă / alegeri 2024 / PNL Terpezița contestă alegerile din comună: Suspiciuni de fraudă electorală

PNL Terpezița contestă alegerile din comună: Suspiciuni de fraudă electorală

Viceprimarul Anghel Gheorghe, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Terpezița la alegerile locale din data de 09.06.2024, a depus o contestație la Biroul Electoral de Circumscripție Terpezița, având în vedere existența unor suspiciuni de fraudă în procesul electoral pentru alegerea Primarului și a Consiliului Local.

Conform proceselor verbale, care au consemnat rezultatele alegerilor, pe listele electorale permanente sunt înscriși 710 alegători. S-au prezentat la vot 752 de alegători, fiind exprimate 640 de voturi valabile și 18 voturi au fost anulate. În plus, s-a consemnat că s-au primit 704 buletine de vot, dintre care 46 au fost anulate pentru că nu au fost folosite.

Așadar, s-au prezentat 752 de alegători și au fost distribuite doar 704 buletine de vot. Practic, conform Procesului Verbal, nu toți alegătorii care s-au prezentat la vot au primit buletine de vot.

Mai mult decât atât, în acest document s-a menționat că s-au exprimat 640 de voturi valabile plus încă 18 anulate. În condițiile în care s-au prezentat 752 de alegători, după cum menționează Procesul Verbal, lipsesc 94 de voturi.

PNL Terpezița cere analizarea acestei situații și luarea măsurilor necesare.

Birou de presă al PNL Dolj

Despre admin

V-ar mai putea interesa

România va găzdui Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Au început lucrările de reamenajare a Bazei Olimpice de la Râşnov!

România va găzdui, în luna septembrie, Cupa Mondială – Grand Prix de sărituri cu schiurile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.