Ultimele știri
Acasă / Diverse / GRUPAREA MOBILĂ DE JANDARMI ŞI-A ACHIZIŢIONAT TREI CÂINI DE SERVICIU

GRUPAREA MOBILĂ DE JANDARMI ŞI-A ACHIZIŢIONAT TREI CÂINI DE SERVICIU

Gruparea Mobilă de Jandarmi a achiziționat trei câini de serviciu, doi masculi din rasa ciobănesc german și o femelă din rasa rottwiler.

“Până să îi folosim în misiunile de asigurare a ordinii și liniștii publice, în patrulele de intervenție, CEM, CER și CEVA vor urma un curs de predresaj timp de un an și jumătate cu specialiștii din cadrul unității, după care, pentru o perioadă de 16 săptămâni urmează un curs de specialitate, alături de stăpânii lor la Centrul Chinologic Sibiu.

Avem încredere că patrupezii își vor da toată silința să obțină numai calificative de 9 și 10 la evaluările pe care le vor susține și când se vor întoarce la sediul unității vor avea deja acumulate destule experiențe, care să îi ajute în noul lor seriviciu. De atunci ei vor deveni adulți și vor fi pregătiți să participe la misiuni de ordine publică, la manifestări sportive, de protest sau cultural-artistice”, au declarat reprezentantii
Gruparii Mobile de Jandarmi.

Jandarmul este responsabil cu acomodarea câinelui în misiunile la care acesta va participa și totodată are grijă de sănătatea, hrănirea și continuarea antrenamentului specific.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Revoltați de oferta Guvernului, 10.000 de profesori au plecat spre Cotroceni. Vor fi primiți de Klaus Iohannis

UPDATE. Profesorii continuă greva marți, 6 iunie, când se încheie mini-vacanța, au anunțat liderii sindicali …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.