Ultimele știri
Acasă / Justiție / VIDEO/Cine i-a trădat pe Băsescu şi Udrea? Cristoiu lansează dezvăluiri incendiare intr-un interviu acordat lui Marius Tucă
SERPICO CRAIOVA

VIDEO/Cine i-a trădat pe Băsescu şi Udrea? Cristoiu lansează dezvăluiri incendiare intr-un interviu acordat lui Marius Tucă

Într-un interviu acordat lui Marius Tucă, jurnalistul Ion Cristoiu descrie cu lux de amănunte despre cum au fost “lucraţi” Traian Băsescu şi Elena Udrea de către SRI.


Ion Cristoiu: Deci, nici un politician nu am vizitat… singurul om pe care l-am vizitat acasă a fost Ion Diaconescu. Dar la Coldea nici nu știu cum arată familia lui și nu știu unde stă.

Eu am avut o discuție strict profesională cu… ba chiar în cazul lui Măgureanu noi eram certați, noi duceam polemică la EVZ dar în anumite lucruri el mă suna pe mine și eu pe el.

Marius Tucă: Când a fost trădat Băsescu? Când au fost trădați Băsescu și Udrea de fapt?

Ion Cristoiu: O să lansez o ipoteză, mi-a spus cineva întâmplător, nu e a mea, dar eu o fur din zbor. Mi-a zis să verific și poate verificăm împreună când el a început cu fratele său când l-au pus pe… Cei de l-a SRI l-au lucrat pe Traian Băsescu în 2015. Dacă ei, de la SRI, nu știau că fratele lui se duce într-un mediu, atunci ei trebuiau să demisioneze toți.

Marius Tucă: În 2012-2013 cred că, nu? Sau mai devreme?

Ion Cristoiu: Când l-a pus … nu în 2012, când l-a pus premier nu pe Maior, ci pe Ungureanu. Și atunci… nu am înțeles de ce Traian Băsescu nu a făcut această problemă. Deci, noi avem o instituție numită SRI. Principala misiune a SRI este nu de a prinde, ci de a preveni la protecția Constituției, da? Eu am un președinte, zic așa, Traian Băsescu…

Marius Tucă: Da, trebuia să îl anunțe băi vezi că…

Ion Cristoiu: Nu să îl anunțe…

Marius Tucă: Să nu ajungă acolo

Ion Cristoiu: Da, fratele președintelui se duce într-un mediu… și îmi spuneți mie că SRI…

Marius Tucă: Deci l-au lăsat…

Băsescu nu a realizat ce sistem a creat până în 2015 atunci când i-au făcut-o cu fratele

Ion Cristoiu: Nu, ajung la… ca să vedeți că ei l-au lucrat. Dacă ei, de la SRI, nu știau că fratele lui se duce într-un mediu, care era mediul acela, atunci ei trebuiau să demisioneze toți, de ce? Dar dacă ăia erau spioni?

Marius Tucă: Bun, și Băsescu e cel care a creat sistemul, nu și-a dat seama până în 2015 când s-a întâmplat asta?

Ion Cristoiu: Nu, atunci a pus niște nerozi acolo. Pentru că… încă o dată nuanța, nu datori față de Traian Băsescu, datori față de statul român. În momentul în care dumneavoastră sunteți premier și vine cineva și vă face curte, prima grija a SRI este să vadă cine e persoana. Ce dacă e americancă?

Marius Tucă: Domne, dar era vorba totuși despre Bercea Mondial, Dumnezeule, nu era vorba de Popescu sau Ionescu sau și Cristoiu putea fi.

Ion Cristoiu: Vă spun că nu avea cum să nu știe. Orice abatere… în America dacă fata sau fratele președintelui… nici nu îi spui președintelui… te duci la Bercea și spui: alo, băi nene, fi atent aici noi suntem de la poliție, da? Dacă îl mai primești pe acesta, pârnaie faci. Dacă fata președintelui Americii vrea să consume droguri, el îi spune președintelui să se ducă ăia de la Secret Service și îi spun lui dealerul lui acela: băi, fi atent, vrei să faci pușcărie?

Marius Tucă: M-ați convins. Citeste mai departe pe evz.ro


Click pe Scandalul din 2014 si ruperea USL

Jurnalistul Ion Cristoiu pune pe seama serviciilor secrete ruperea USL şi retragerea lui Crin Antonescu din politică. Acesta a afirmat la emisiunea Marius Tucă Show că scandalul din 2014 privind promovarea lui Klaus Iohannis în Guvernul Ponta, conflict ce a declanşat ruperea USL, a fost o comedie.

Într-un interviu la emisiunea Marius Tucă Show, Ion Cristoiu a afirmat că nu numai serviciile au lucrat pentru destructurarea USL, ci şi reprezentanţii USL înşişi.

“USL s-a rupt pentru că băieţii din păduri se tem întodeauna de majorităţi zdrobitoare. Cei de la servicii guvernează, îşi fac treaba, să folosesc o expresie improprie aproape, în momentul în care sunt majorităţi din astea… majorităţile zdrobitoare ale unui partid sau partide îi omoară, dar dacă sunt mai multe din ălea cum era CDR cu ală, cu ăla sau guvern minoritar, apelează la o grupare de acolo … dar şi ei s-au destructurat”, a afirmat Ion Cristoiu.

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Robert Fico, premierul pro/rus al Slovaciei, a fost împuşcat/FOTO-VIDEO

UPDATE. Premierul unei ţări NATO, impușcat in plină stradă. Atacatorul a fost capturat. Tentativa de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.