Ultimele știri
Acasă / Administratie / Opinia lu’ Ovidiu Bunea are greutate
SERPICO CRAIOVA

Opinia lu’ Ovidiu Bunea are greutate

Republica TV si-a propus să asculte cu și mai multă atenție părerile cetățenilor. Astfel, vom analiza postările publicate de voi pe Facebook, postări ce au legătură cu institutiile orașului sau județului, într-o anumită chestiune. Rubrica se numește “Opinia lu’ …”.

Astăzi, ne-a atras atenția postarea economistului Ovidiu Bunea. Acesta lucrează la Mișcarea pentru Regat și Coroană, o asociație care susține finalizarea procesului comunismului în România prin restaurarea monarhiei constitutionale.

“E clar, in Craiova , la fel ca in toate oraşele României , avem o problemă cu supraaglomerarea circulației. Cum au încercat să rezolve problema primarii de până acum ai Craiovei?

După cum i-a dus capul şi se ştie că au fost nişte t…..i. Au făcut pasaje către nicăieri cheltuind sume colosale de bani fără rost, sau ca să primească şpagă? Iată o posibilitate de rezolvare mult mai ieftină decât pasajele diverse :

  • Centrul Craiovei e îmbâcsit exclusiv din cauza instituțiilor de stat unde freacă menta mii de angajați pe pile. Niciunui candidat nu-i trece prin cap să propună un mall administrativ, undeva la marginea oraşului, unde să mute toate aceste instituții? Ar costa si mai ieftin decat pasajele, ar rezolva si problema circulatiei, si problema noxelor, etc. Cu un sistem de transport public nu prea sofisticat, un mall pe vreo 15 ha ar putea găzdui cam tot ce mişcă. Mai mult, cetățenii nu ar mai umbla de colo-colo ca să se umple de nervi. La fel, un mall judiciar care sa le cuprindă pe toate, instante, procuratura, etc.
  • Atentie ! Nu mai traim in evul mediu ca palatul administrativ sa fie in buricul targului cu scopul de a fi aparat de ziduri. Azi, administratia a devenit o chestiune de eficiență. As vrea ca aceasta propunere să fie observată de candidatul liberal, că de la PSD nu am nicio pretenție, ei, pesediştii, fiind prea i….i şi hoți ca să priceapă ceva!
  • Clădirilor actuale care adăpostesc primăria, prefectura, Casa de pensii etc. li se pot da alte intrebuințări care să solicite un trafic şi o prezența umană mult mai redusă, cu aprox. 80%.”

Ce putem adăuga? Liberalii au venit cu o propunere, chiar prin vocea liderului PNL Dolj, Ștefan Stoica. Le reamintim celor de la PNL, că poate au uitat:

Executat de sc hv media production srl, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Despre admin

V-ar mai putea interesa

“Boema Culturală a Olteniei”, o nouă ediție de colecție

Luni, 27 mai 2024, ora 17:00, la Casa Universitarilor din Craiova debutează cea de-a VI-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.