Ultimele știri
Acasă / Administratie / Consiliul Județean Dolj sprijină financiar SCJU Craiova: 80.000 lei pentru suplimentarea paturilor la ATI

Consiliul Județean Dolj sprijină financiar SCJU Craiova: 80.000 lei pentru suplimentarea paturilor la ATI

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile, a anunțat, joi, alocarea sumei de 80.000 de lei pentru a sprijini sistemul medical in lupta cu virusul SarsCov19: “Criza sanitară continuă să se acutizeze, astfel încât este nevoie de măsuri rapide și eficiente.

Am luat decizia de a sprijini eforturile autorităților medicale de a mări numărul de paturi la secția de Terapie Intensivă prin suplimentarea fondurilor direcționate către Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Astfel, am alocat suma de 80.000 de lei pentru realizarea traseelor de alimentare și distribuție de oxigen medical pentru paturile nou create la ATI Covid.

Răspundem de fiecare dată solicitărilor pe care reprezentanții SCJU Craiova ni le transmit, pentru a asigura necesarul medical în lupta împotriva Covid.”

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.