Ultimele știri
Acasă / Campanie 2020 / 20.000 de studenți au ales sa studieze la Universitatea din Craiova VIDEO
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

20.000 de studenți au ales sa studieze la Universitatea din Craiova VIDEO

Comparativ cu anul trecut, când au fost înscriși aproximativ 18.500, în anul universitar ce urmează, tot mai mulți tineri au decis să studieze în capitala Băniei.

Anul trecut instituția a încheiat 44 de noi acorduri Erasmus+ cu universităţi din țări precum Bulgaria, Cehia, Croația, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania și Turcia. De altfel, studenți din Italia, Spania, Grecia, Turcia, Franța, Bulgaria, Polonia, Islanda, Norvegia au venit în Craiova pentru cursurile de la Universitate.

”Fiecare dintre noi suntem datori să ne străduim să ne atingem potenţialul, să ne găsim vocaţia, să ne împlinim inclusiv profesional. Suntem datori faţă de noi înşine să învăţăm lecţia străduinţei şi să încercăm prin ceea ce facem să ne depăşim limitele, să fim mai performanţi, mai competitivi. Este calea sigură către succes, către împlinirea personală, către viaţa pe care ne-o dorim, pentru noi, pentru comunitatea noastră”, a fost doar o parte din discursul susținut de Cezar Spînu, rectorul Universității din Craiova.

Pentru anul in curs s-au inscris 650 de studenți străini, scrie Ziarul de Craiova.

https://iohannis.ro/
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Masca redevine obligatorie pe stradă de astăzi, în localitățile cu rată de infectare mai mare de 6 la mie. Ce se întâmplă în Dolj. Foto DOCUMENT

Ministrul Sănătății și ministrul Afacerilor Interne au emis ordinul comun privind obligativitatea purtării măștii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.