Ultimele știri
Acasă / Administratie / Ion Răcăreanu, Primar de 5 stele

Ion Răcăreanu, Primar de 5 stele

Primarul comunei Brădești, județul Dolj, a dovedit că știe să-și facă treaba. Implicarea in rezolvarea cu succes a cerințelor localității i-au adus aprecierea certificată a Asociației Comunelor din România (ACoR), care i-a oferit primarului Ion Răcăreanu un premiu important în cadrul unei gale susținute, recent, la Brașov.

În perioada 31 martie – 2 aprilie, mai mulți primari ai comunelor din România s-au reunit la Brașov și au dezbătut problemele cu care se confruntă.

Primar Ion Răcăreanu- trofeu decernat de ACoR în cadrul Galei Laureaților

O parte dintre edilii prezenți au primit și distincții, ca semn de apreciere pentru eforturile depuse de-a lungul anilor pentru binele comunității.

Ion Răcăreanu, “Primar de 5 stele”

La finalul întâlnirii din mijlocul Carpaților, într-o atmosferă de gală, primarii aflați în fruntea comunităților locale de mai mulți ani, au primit recunoașterea meritelor din partea Asociației Comunelor din România.

Printre cei care au primit distincții s-a regăsit și primarul comunei Brădești, Ion Răcăreanu. Edilul a primit distincția “Primar de 5 stele”.

Acesta se află de trei decenii in administrația locală. Experiență ce l-a ajutat să lucreze aplicat pe necesitățile locale. Activitatea de primar, din ultimii ani, bazându-se mai mult pe investiții. De altfel, primarului Ion Răcăreanu i-au fost decernate, de-a lungul timpului, nenumărate premii. Printre acestea se numără “Cel mai bun primar de comuna din Regiunea Oltenia” si “Primarul de comună al Anului” in România.

Emil Drăghici (foto stg.), președintele Asociației Comunelor din România, a discutat cu primarii prezenți o serie de proiecte și de programe care ar putea impulsiona calitatea serviciilor oferite cetățenilor de către primării.

Asociaţia Comunelor din România a fost înfiinţată în anul 1997, ca o asociaţie de autorităţi locale, având ca membri comunele din România. Asociaţia Comunelor din România a fost declarată ca fiind de utilitate publică prin Hotărârea Guvernului nr. 156 din 13 februarie 2008.


Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.