Ultimele știri
Acasă / Administratie / Lucian Bode: Președintele PNL este o opțiune pentru a candida la funcția de președinte al României
SERPICO CRAIOVA

Lucian Bode: Președintele PNL este o opțiune pentru a candida la funcția de președinte al României

Lucian Bode: PNL e capabil să guverneze, e capabil sa candideze pe liste proprii

Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, a declarat că partidul său îşi doreşte să aibă un candidat bun la alegerile prezidenţiale astfel încât să poată da preşedintele României pentru următorii cinci ani. Bode a avansat și un nume – Nicolae Ciucă, actualul premier și președinte al PNL.

“Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câstige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a afirmat Lucian Bode.

”PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a mai spus secretarul general al PNL.

“Anul viitor, PNL e capabil să guverneze, e capabil sa candideze pe liste proprii şi să dea viitorul preşedinte al României”, a adăugat liberalul.

Bode a dat asigurări că rocada guvernamentală va avea loc la timp și respectând protocolul dintre partide: “Sunt convins că vom reuși să realizăm această rocadă guvernamentală pentru prima dată în cei 32 de ani de democrație, fără prea multe discuții. Se discută prea multe despre această rocadă, când ea trebuie făcută întocmai și la timp. Întocmai – cum scrie Protocolul. Și la timp – până la 1 iunie.” Citeste mai mult AICI

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA, 30 mai – 02 iunie 2024

Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Cărții și Exilului Românesc Expoziţie de artă fotografică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.