Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / VIDEO. FORD CRAIOVA sărbătorește mașina cu numărul 1 milion care iese pe porțile fabricii

VIDEO. FORD CRAIOVA sărbătorește mașina cu numărul 1 milion care iese pe porțile fabricii

fotolink: Masina Ford cu mumărul 1 milion produsa la uzina din Craiova

Autovehiculul cu numărul 1 milion este o Puma ST Line, culoare Desert Island Blue, cu un motor EcoBoost Hybrid de 155 CP.

Gigantul american Ford a fabricat primul său vehicul în România acum 12 ani, în 2009. Înainte de a începe producția modelului Puma în 2019, la fabrica din Craiova au mai fost asamblate modelele Transit Connect și B-Max.

De asemenea, la uzina Ford Craiova se fabrică și modelul EcoSport, un SUV de clasă mică. La începutul acestui an, compania a anunțat că va investi 300 milioane de dolari pentru a construi un nou vehicul comercial ușor din 2023 la uzina din Craiova.

Modelul va beneficia inclusiv de o versiune complet electrică și va fi prima mașină complet electrică produsă vreodată în România.

“Suntem în Fabrica Ford de la Craiova, locul în care este produs #FordPuma. Astăzi sărbătorim mașina cu numărul 1 milion care iese pe porțile fabricii! Toată echipa s-a pregătit cum se cuvine și am pregătit și o surpriză…”, a anunțat echipa Ford România.

Ford Performance M-Sport WRC – FIA World Rally Championship

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.