Ultimele știri
Acasă / Administratie / Formularele pentru taxa de salubrizare, depuse online
SERPICO CRAIOVA

Formularele pentru taxa de salubrizare, depuse online

Din data de 1 iulie 2021, intră în vigoare contractul cu IRIDEX pentru serviciul de salubritate. Cea mai simplă modalitate pentru craioveni de a depune Formularul pentru taxa de salubrizare este cea online – electronică.

Astfel, cetățenii își pot lista Formularul pentru taxa de salubrizare de pe site-ul www.primariacraiova.ro, la secțiunea Taxe și impozite de la rubrica Informații publice, sau accesând link-ul: https://www.primariacraiova.ro/ro/taxe-si-impozite.

De asemenea, craiovenii pot solicita documentul de la asociațiile de proprietari, fără a mai fi necesar să se deplaseze în altă parte.

Formularul completat poate fi apoi trimis electronic fie pe adresa de email taxadesalubrizare@primariacraiova.ro, fie accesând Ghiseul online – depunere de pe site-ul www.primariacraiova.ro, secțiunea e-Servicii.

        Reamintim cetățenilor că taxa de salubrizare este de 11 lei/lună/persoană, iar craiovenii pot alege orice modalitate de plată dintre cele care nu implică deplasarea la punctele de încasare ale Primăriei Craiova:

  1. Plata on line – prin intermediul paginii web www.Ghiseul.ro;
    1. Plata cu ordin de plată. Datele beneficiarului plății sunt următoarele:

        Beneficiar: Municipiul Craiova,

          Banca: Trezoreria Municipiului Craiova,

          Cod fiscal beneficiar – 4417214,

          Contul IBAN RO08TREZ29121360206XXXXX

  • Mandat poștal – Contribuabilul se prezintă la oficiul poștal și achită suma ce reprezintă taxa specială de salubrizare;
    • În numerar/card bancar prin POS la punctele de încasare ale Primăriei Municipiului Craiova – Direcția Impozite și Taxe.

          Taxa de salubrizare se plătește de către toate persoanele fizice beneficiare ale serviciului de către proprietarii unei clădiri cu destinație rezidențială sau mixtă, pentru fiecare persoană care locuiește efectiv la o adresă din municipiul Craiova unde se află o clădire cu destinație de locuit sau mixtă.

          Aceasta se declară până cel târziu în termen de 60 de zile de la data începerii prestării efective a activităților serviciului de salubrizare în Municipiul Craiova, dată comunicată pe site-ul instituției și în mass-media.

          Taxa specială de salubrizare se plătește lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care s-a prestat serviciul de salubrizare.

          Prin excepție, pentru anul 2021, primul termen de plată al taxei speciale de salubrizare este de 60 zile de la data începerii prestării efective a activităților serviciului de salubrizare în Municipiul Craiova, dată comunicată pe site-ul instituției si în mass-media.

        Reamintim craiovenilor că actul normativ care stabilește toate detaliile referitoare la serviciul de salubritate este HCL 183/27.05.2021, document care se regăsește pe site-ul Primăriei Craiova – www.primariacraiova.ro, (secțiunea Hotărâri Consiliul Local).

Serviciul Imagine Primăria Craiova

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Dan Diaconu explică pericolul uriaș și situația curentă în confruntarea SUA-Rusia

Autor: Dan Diaconu Pachetul de ajutorare a Ucrainei este doar un preambul. Cu toate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.