Ultimele știri
Acasă / Craiova in direct / LIVE. Peste 100 de tineri protestează şi la Craiova, după cazul Caracal. „Corupţia ucide îngeri”

LIVE. Peste 100 de tineri protestează şi la Craiova, după cazul Caracal. „Corupţia ucide îngeri”

Peste 100 de tineri din Craiova protestează, miercuri seara, în centrul oraşului, nemulţumiţi de anchetele desfăşurate în cazul presupuselor crime de la Caracal. „Corupţia ucide îngeri” sau „Credeam că sunteţi oameni”, sunt mesajele tinerilor care au venit la protest.

Aproximativ 600 de persoane participă la protestul “in memoriam” de la Caracal, organizat de elevii de acolo, colegii și prietenii Alexandrei.

Tinerii adunaţi în centrul Craiovei scandează „Ieşiţi din case dacă vă pasă”, „Corupţia ucide”, „112, cum să am încredere în voi?”. Protestatarii au afişe cu mesaje precum: „Creeam că sunteţi oameni”, „Corupţia ucide îngeri” sau „Alexandra sunt şi eu”.

Tinerii sunt nemulţumiţi de modul în care s-a intervenit în cazul presupuselor crime de la Caracal. Sute de oameni au protestat şi în Caracal, în faţa Poliţiei din oraş.

Citeste mai mult AICI

Elementul-cheie care ar fi putut-o salva pe Alexandra! Este șocant, este revoltător! Un anchetator avea imaginea-cheie, dar nu a investigat pista cea mai importantă a răpirilor din Caracal.

Publicată de Mihai Gadea pe Miercuri, 31 iulie 2019
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Mesaj comun de solidaritate cu profesorii, lansat de organizații ale elevilor, studenților și tinerilor. “Statul român este dator să își asume responsabilitatea” pentru situația salariilor din educație – transmit ANOSR, CTR și CNE

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Consiliul Tineretului din România (CTR) și Consiliul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.