Ultimele știri
Acasă / Administratie / Președintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica: Vești bune legate de Drumul Expres Craiova – Pitești

Președintele PNL Dolj, deputat Ștefan Stoica: Vești bune legate de Drumul Expres Craiova – Pitești

Până in iarnă, Oltenia va fi conectată de restul țării printr-o infrastructură rutieră de mare viteză: Drumul Expres Craiova – Pitești. Tronsonul 3 (Valea Mare – Colonești), care măsoară circa 31,7 km va fi gata până la finalul anului, a anunțat președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

“Pe tronsonul 3(Valea Mare – Colonești), în lungime de 31,75 km lucrările avansează într-un ritm bun și au depășit deja 70%. Astfel, pe acest tronson se va putea circula până la finalul anului(înainte de termenul contractual).

Tronsonul va avea asigurată o descărcare provizorie în DN65 la Colonești, pentru ca majoritatea acestuia să fie folosită.

Acest anunț important a fost făcut astăzi de Directorul General al Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi, Cristian Pistol, care a efectuat o vizită de lucru pe șantierul Tronsonului 3, împreună cu Directorul Regional al Direcției de Drumuri și Poduri, Cosmin Călin”.


Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

FMI arată că taxa pe cifra de afaceri impusă băncilor şi marilor companii este „o povară incorectă”. Ce alte recomandări mai are FMI pentru România

Fondul Monetar Internaţional estimează o creştere economică de 2,3% pentru România în acest an şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.