Ultimele știri
Acasă / Politica / Nicolae Ciucă, ales președinte al PNL fără niciun vot împotrivă. “Nu am experiență politică, nu vreau să par ceea ce nu sunt. Cu siguranță însă, nu mă voi lăsa niciodată prizonier”

Nicolae Ciucă, ales președinte al PNL fără niciun vot împotrivă. “Nu am experiență politică, nu vreau să par ceea ce nu sunt. Cu siguranță însă, nu mă voi lăsa niciodată prizonier”

Nicolae Ciucă a fost ales președinte al PNL, într-un Congres în care a fost singurul candidat și nimeni nu a votat împotrivă. Au fost 1.060 de voturi pentru și 60 de voturi anulate.

Președintele PNL DOLJ, deputat Ștefan STOICA: “Suntem uniți pentru o Românie stabilă și puternică! Premierul României, domnul Nicolae Ciucă, a fost ales astăzi la conducerea PNL, cu moţiunea intitulată “Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”. Nu sunt cuvinte mari, ci este direcția firească spre care țara noastră trebuie să meargă!

Este nevoie de stabilitate pentru a guverna România, iar premierul Nicolae Ciucă este echilibrul în acest demers. Trăim într-o situaţie geopolitică deosebit de gravă, iar pentru noi cel mai important obiectiv este să guvernăm ţara.

Am participat astăzi la Congresul extraordinar al PNL cu convingerea că împreună suntem puternici și uniți și că în următorii doi ani vom continua dezvoltarea şi modernizarea țării. Avem argumentele pentru o Românie puternică, iar cu cetățeanul în centrul preocupărilor PNL, vom reuși să fim și mai puternici!”

Declarații și imagini de la Congresul PNL:

https://fb.watch/ciCWXMKYIZ/

https://fb.watch/ciD5KK78WP/

https://fb.watch/ciCWXMKYIZ/

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.